- Konuyu Başlatan
Sitedeki peluşlardan 2 adet almıştım zaten BİM 'den sonra sıkıldım çıkardım arabadan çünkü onlarda vantuz yok ben vantuzlu ve büyük olanlardan istiyorum bagaj camının ortasına kabak gibi yapıştıracam :rakir:
Hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sitedeki peluşlardan 2 adet almıştım zaten BİM 'den sonra sıkıldım çıkardım arabadan çünkü onlarda vantuz yok ben vantuzlu ve büyük olanlardan istiyorum bagaj camının ortasına kabak gibi yapıştıracam :rakir:
media markt ta tesisat seti satılıyor 600 TL ye ıvızı zıvırı hepsi dahil subwoofer 1000 lik JBL olsa gerek pek anlamam bu işlerden ben parasını verir yaptırırım genelde
ancak ben şu büyük ve vantuzlu TAZ canavarından istiyorum acilen
keşke öyle kolay olsa 600 TL al yap . Bi kere onun kafadan bi montaj kablolama parasi var Sen diyosan Benm herşeyim düzgün çalişsin 1 ay sonra bozulmasin ömürlük olsun 100 - 200 lira kablo tesasina para verceksin. e senin bagaj hacmin kücük bi JBL'in kabin i de küçük deyil onu koyarsan bagaj in hali ne olur. Sen öle media market'e falan güvenme alsan bile orda yaptirma cünkü pek bişe
anlamiyolar
Hee ben ön cam'a yapiştircaksin sandim o yüzden 20 -22 cm arasi bakiyorum vantuz'una pek takilma sen ya nalburdan falan 4 tane al 1 tane ip geçir alsana vantuz'lu
Şunabi Bak
Ha işte aynı o benim istediğim böyle eşşek gibi duracak bagaj camının ortasında :maden:
Canım sıkıldımı camdan söküp ön tampona filan yapıştırırım
Tesisat konusunda çok haklısın her yere yaptırmamalı mazallah yanlış tesisat yüzünden aracı cayır cayır yananlara bile şahit oldum elektrik işi bu şakaya gelmez
Var DeDe Corsanın fotolarını inceleyebilirsiniz. AMa onda spoiler yok.
Bu akşam ledlerin hem karanlıkta fotosunu çeekerim hemde kutusundan markasını söylerim.
Gri Gri...
Siyah , Kirmizi , Fil Dişi var.Güzel durur...Ben Grisini gördüm Son paylaştiğim resimlerdeki Gri Corsa ''VY 9065'' o araçta evo lip var Lip'i kirdiği için sökülüp tamir'e gitti Yapilinca resim isteyip size bu konu üzerinden resim atip bilgilendiririm.Sitede varsada ben bilmiyorum
Ilginiz icin Cok tsk ederim . Spoyler, lip,yay.. hedefim bu.. ufak tefek tedirginliklerimide sayenizde asiyorum..