Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam göremedim ama sanırım içerdeki havayı devir daim yapan tuş. Mesela dışarıda hava kirli veya kokulu pis vs. siz o tuşa bastığınızda içeride ki mevcut havayı sirküle ediyor.
İç sirkülasyon düğmesi cosmo_06'nın da dediği gibi sadece içerideki havayı sistemde dolaştırmaya yarıyor. Ama uzun kullanılması oksijen seviyesini düşürdüğünden pek tavsiye edilmez dışarıda kötü hava yoksa.
Eyvallah ya sürekli orada duruyor hiç denemek aklıma gelmedi bugün araç içinde bir video çekmiştim onu izlerken aklıma geldi dur bizim arkadaşlara bir sorayım onlar bilir dedim. Konu açtım.
yolda giderken hava yönlendirme kanalları açıksa içeri hava girecektir. düğmeye basıp kapattığınızda bu gelen hava kesilir.
böyle anlayabiliriz çalışıyor mu çalışmıyor mu.
Tünel veya sıkışık trafikte egzoz kokusu gelmeye başlarsa kapatmada kullanılır. Bir de kışın araç içini daha çabuk ısıtmak ve yazın klima ile daha çabuk soğutmak için kullanabilirsiniz.
Fakat kapalı kalma süresi uzarsa içerdeki nem artıp camlar buğulanır, süreyi uzatmamak lazım
abi, o düğmeye basıp tekrar devre dışı bırakmak istediğinde vakum sesini duyarsın zaten. ben kışın araç içi çabuk ısınsın diye kısa süreliğine basıyorum onu. çok kalırsa öyle zaten sıcaktan durulmuyor içeride.