Bu ne işe yarıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bendede yok

olsa ne olur olmasa ne olur:pon: :pon: :pon:

olmayanlara satarım... :kop::kop::kop:

Aynı zamanda çocuk kilidi için de kullanılıyor unutmayalım..Yukarıda belirtilmiş zaten

Normalde pompanın tabancası içerdeki kulağı iter ve benzin depoya akar. eğer özel durumlarda bidonla benzin koymak zorunda kalırsan, o kulağı itmezsen benzin dışarı akar. o amaçla kullanılıyor olabilir?
:( :( :(

Aynı zamanda çocuk kilidi için de kullanılıyor unutmayalım..Yukarıda belirtilmiş zaten

çocuk kilidi için nasıl kullanılıyor paylaşabilirmisiniz.

çocuk kilidi anahtarını bu parça ile döndürüyoruz sanırım...

çocuk kilidiyle hiç işim olmadığından bilemiyorum..

Ayrıca çocuk kilidine o parçayı kullanabileeceğimiz konusunda ciddi şüphelerim var. zira kullanım kitapçığında kontak anahtarından faydalanılması yazıyordu hatırladığım kadarıyla.

2 sene kullandım her yakıt alışımda gördüm..Hiç merak etmemiştim..Öğrenince şaşırdım :)

Çocuk kilidi için ve lastik sibopları için kullanılması düşünülen aparatın depo kapağının içinde ne işi var :)

astra g lerde çocuk kilidi varmı ? varsa neresinde ?

Çocuk kilidi için ve lastik sibopları için kullanılması düşünülen aparatın depo kapağının içinde ne işi var :)

Genelde benzin alırken lastik havalarını kontrol ederiz, yada hava basmak için benzinciye gidiyoruz. Ondan olabilir mi :) sibopları sökmek için zaten arabanın dışına çıkıyoruz, adamlar da aparatı arabanın dışında en uygun yere koymuşlar.Zaten ayak altı bir yere koysalar kesin kaybederiz :)

Geri