lastik basınç bilgileri de depo kapağı içerisinde yer aldığından depo kapağına koyulmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astra g lerde çocuk kilidi varmı ? varsa neresinde ?
arka kapıyı açtığında kapının kilt sistemine yakın biryerde (2-3 cm) tornavida ile döndürebileceğin yuvarlak bir anahtar ( benimkinde kırmızı renkte) var. kilidi çevirdiğinde kapının içerden açılmaması gerekiyormuş (ben hiç denemedim) kapılar dışarıdan açılabiliyor. form sayfalarında daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.hala bulamadıöm varmı astra g de çocuk kilidi.arka camlar için var ama kapı için bulamadm . . .!
arka kapıyı açtığında kapının kilt sistemine yakın biryerde (2-3 cm) tornavida ile döndürebileceğin yuvarlak bir anahtar ( benimkinde kırmızı renkte) var. kilidi çevirdiğinde kapının içerden açılmaması gerekiyormuş (ben hiç denemedim) kapılar dışarıdan açılabiliyor. form sayfalarında daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.
arka camın tam açılmaması gibi buda yasal bir zorunluluk.
sizin aracınızdada var.
opel servis kıtapcıgında bu parcanın ne ıcın oldugu yazıyordu. oyle hatırlıyorum. ne cocuk kılıdıyle ne de sıbop la bır alakası var. tamamıyle farklı bır amac ıcın ama hatırlamıyorum. servıs kıtapcıgında yazıyor arabanın ordan bakıp ogrenebılırsınız.