bu sürtme düzelirmi (resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aracımda tam o cihazda gosterilen kadar kucuk bir ezik var nerde satılıyo alayım bi deniyim:)

boyanmadan bir çaresine bakıcaz artık %50-60 lık bir düzeltme yeterli benim için

göçügün bulunduğu yer, arka kelebek camın hemen üzerinde

2q31wk6.jpg

acaba benim aracımdaki göçük düzeltilebilirmi yada ben kendi imkanlarımla bunu başarabilirmiyim? iç direk döşemesini söküp parmağımla kabortanın ardından ittirerek bu göçüğü düzeltmem mümkünmü?göçüğün bulunduğu yerde çelik direk barları mevcutsa bu dediğimi uygulamam imkansız. yada sizlerin herhangi bi önerileriniz varmı bu konuda?yardımcı olacak bütün arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim.
not:göçüğün bulunduğu yerde herhangi bir boya problemi, çizik, kırık , patlama vs. vs.. yok. boya orijinal

Son düzenleme:
yukarıdaki videoda gösterilen şeyi deneyebilirsiniz. Parmağınız ile ittirmeniz mümkün değil, Opel sacı oldukça sağlamdır.

Bu arada ben videodaki zımbırtıyı getirttim ve kullandım. Çok dikkatlı olmanız lazım. Çekerken bu sefer de tepecik oluşuyor fazla iyi yapıştığında :)

google da çöküksihirbazı.com u bi inceleyin. izmitteler türkiyenin en iyisi olduklarını söylüyorlar.

hiç elletme bence

bence siz güzelce düzelttirip boyatın. hiç kafanızı yormayın. arabanın orjinalliği gidecek diye göçük arabaya ben olsam binmem. arabanın yaşından dolayı renk farkınıda önemsemeyin. düzgün, işinin ehli bir boyacı yaparsa inanın farkı kendisi bile anlayamaz. ben eski aracıma OPEL TEAM serviste yaklaşık 8-9 parça boya attırdım. sizinki gibi küçük göçüklerden dolayı. hiçte belli olmadı. gözünüze güzel gözükmeyen orjinal bir arabayamı? yoksa gözünüzü doyuran bakınca birdaha bakmak istediğiniz birkaç lokal boyalı arabayamı binmek isterdiniz. seçim sizin.
bu arada boyasız düzeltmeyi ben asla tavsiye etmiyorum. nekadar iyi yapılırsa yapılsın. çekiçlenen saç inceldiği için kısa süre sonra dalgalanma yapıyor.

Geri