Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alarm varda açalrsa her şekil çalar :) o kadarıda kader kısmet gerçi çalsada laptop a üzülmem zaten hırsızında bir işine yaramaz ekransız laptop :D satsa bilgisayarcı bile almaz ekransız laptop ı :D

bakma ben böyle bir proje için verdim 150 tl yi ekranı arızalı makineye yoksa normalde bana bile normal vakitte getirseler 50 tl bile vermem ekransız laptop ı ne yapıyım :D

hırsız anlamaz ama benim indashde onun hiç bir işine yaramaz çünkü sadece monitör yani ne tv ne radyo ne dvd ne cd girişi var sadece monitör tek başına hiç bir işe yaramaz. :D öyle teybe falanda bağlayamaz :D alsa elinde kalır oda yani.. :D

ama anlamaz tabi çaldıkdan sonra çakar mevzuyu o teyp sanır çünkü :D

hard a girmem için gerçekden hayalimdeki bir araç olması lazımki değsin.

hayalındakı arac nedır vectra2 dn baska benım ıcın hayal yok

aracın sol kapı camı degıstımı

3000k lık sarı sislerine bayıldım beyaz tercıh etmedıgınız ıcınde tebrık ederım

vites topuzunda güzel eskısını nasıl cıkardın

kazasız belasız cezasız ıyı gunlerde 1000

hayalındakı arac nedır vectra2 dn baska benım ıcın hayal yok

aracın sol kapı camı degıstımı

3000k lık sarı sislerine bayıldım beyaz tercıh etmedıgınız ıcınde tebrık ederım

vites topuzunda güzel eskısını nasıl cıkardın

kazasız belasız cezasız ıyı gunlerde 1000

hayalimdeki araç aldım mı ölene kadar satmıycağım araçdır.. o araca değil 1 milyar 10 milyar bile masraf yaparım oda büyük ihtimal olurmu bilmiyorrum ama roadstar bir araç olur herhalde.. ..

solkapı camı değişmedi orjinal

valla eski vites topuzunu bir sağ sol yaptım çevirdim oynadım biraz elime geldi :D

sağol :)

eline sağlık çok güzel olmuş.

özellikle laptop işine bayıldım ..

cok iyi olmus eline saglık ne kadara patladı bu iş

işçilik yaklaşık 350 tl ye patladı ama audio studio gibi kalite bir yere yaptırdım haliyle kaliteli = pahalılık sokak arası bir tesisatçıyada 100 tl yede yapıla bilir

laptop : 150 tl
monitör : 350 tl
ıvır zıvır : pointless mouse 4 lü usb girişi ön arka kamera = 150 tl üç aşağı beş yukarı

toplamda toplamda 1 milyara yakın bir paraya patladı..

mükemmel bi araç olmuş....tasarımda harika çok zor bi işin üstesinden gelmişsin...maşallah.allah kaza bela vermesin...

Geri