Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cok hos soft modıfıye olmus abartıya kacılmamıs gözede hos gorunuyor kazasız belasız.

çok şahane olmuş. pedel kitinin aynısı bende de var. ortadaki siyah alanlar zamanla alttan metal çıkıyor bilgin olsun

hadi ya :D işçilik dahil 100 milyonda para vermişdim :D neyse soyulsunda bakarız artık :D ben isotta nın modelini kopyalamışlar diye aldım isottanın o modeli çok pahalı tabiki 250 civarıydı :D pedal setinede verilmez o kadar :(

bu arada sağolun arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olur inşallah

buraqh

ben orjinalini bozmadan elimden geldiğince hrada kaçmadan al benisi olucak kadar bir şeyler yapdım güzellikler ayrıntıda gizlidir şeklinde ayrıntıyı gören görür zaten göremeyen de görmesin ne yapalım :)

hard a girmem için gerçekden hayalimdeki bir araç olması lazımki değsin.

kimse sislerimdeki xenonlar hakkında yorumda bulunmamış kaç kişi 3000k xenon gördü sislerimdeki xenonlar 3000k :D uzunlarımdaki xenonlar 4300k :D

harika kazasız belasız maşallah.

arkadaşım sen arabanı teknoloji harikası yapmışssın.bunların yanında xenon lar konuşulur mu;)
şaka bi yana gerçekten de çok güzel araban genel olarak.şu laptop olayını çok beğendim.bende böle herşeyi birbirine bağlamayı severim.

BMW 'de Individual (kişisel) araç olayını opele uygulamışsınız elineze sağlık accayip özendim şimdi.. güle güle kazasız belasız kullanın inşallah... benim araçda değecek olsa yemicem içmicem ugraşcam ama altı üstü corsa :)

BMW 'de Individual (kişisel) araç olayını opele uygulamışsınız elineze sağlık accayip özendim şimdi.. güle güle kazasız belasız kullanın inşallah... benim araçda değecek olsa yemicem içmicem ugraşcam ama altı üstü corsa :)

individual 3.20i si olan tanıdıgım var.. bunun 3te1 kadar kişisellik yok :D

bilgisayarı arabanızda hangi amaçla kullandıgınızı merak ettim açıkcası..?

sağolun arkadaşlar

valla film izliyorum müzik dinliyorum nete giriyorum :D gps var navigasyon :D msn ye giriyorum :D bir oyun oynamadım usb joystick alsam onuda oynarım yani :D şimdi turkcell connect card fiyatlarına bakıyorum uygun olursa ondanda alıcam böylece sadece wireless değil kendi netimde 24 saat olur :)

arkadaşlar değermi değmezmi olayını şöyle açıklıyım değer neden değer çünkü takdığınız her şeyi çıkartabilirsiniz
bırakırsınız sadece kablolar kalır arabanızı alanda öyle bir şey yapmak isterse kablo döşemeye para vermez en azından oda direk bağlar..

mükemmel olmuş,kazasız belasız....

Geri