Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kaza bela vermesın.gerçekten bu kadar emek harcayan kımseyı görmedım:)bence orjinalı bozulmasın diye jant takmamışsınız ama güzel bi jant lastık ce cam filmi olursa kusursuz ve eksiksiz bir makına ortaya çıkar..saygılar:D

Maşallah kazasız belasız. Araçta sağlam bi emek var ;)

"El emeği göz nuru" dedikleri gibi..
Elinize sağlık Çok güzel arabanızın dizaynını çok güzel yapmışsınız..

Allah kaza ,bela vermesin..

walla çok fantastik olmuş bagajda laptop :D
yazı yazmak için falan kalemle dokunmatik klavye mi çıkıo ekranda nasıl oluyo?
bide laptop araba çalışınca kendiliğinden mi açılıyo veya nasıl?
birde şunu merak ettim, laptopları sallamayın derler, özelliklede açıkken.. siz ise bagaja koymuşsunuz zıp zıp..
son olarakta her gps anteni olan gps ten faydalanabilio mu nasıl oluo ?

ayrıca karlık güzelmiş..
vectra c2 zaten başlı başına lüks araba..
allah kaza bela vermesin.. güle güle kullann

hakan sonunda foto koyup merakimizi giderdin :) her seyi cok guzel olmus ellerine saglik. opc vites topuzu guzelmis gece cok guzel gozukur isikli isikli :) gule gule kullan kazasiz belasiz...

vites topuzunu nerden aldıgın hakkında bigi verirmisin?

pedal setleri hoşuma gitti diğerleride süper hayırlı olsun

sağolun arkadaşlar orjinalini bozmadan ancak bu kadar oluyor daha iyileri sizlerin olur inşallah..

meftunn

yazı yazmıyorum pek o ekran dokunmatik ama ben torpidodaki sunum mouse u denilen mouse ile çok daha raht ediyorum araba sürerken özellikle büyük rahatlık sağlıyor..
ama yazı içinde minicik laptop lar için üretilen a4 klavye var koltuk altında duruyor :) o resimlerde yok.

laptop şimdilik ben kendim arka koltuğu indirip açıyorum nedenide dediler öne bir düğme koyalım ordan aç ama orjinal olmaz diye yapmadım şimdi ebaydan orjinal opel vectra c ön göğüs düğmesi sipariş ettim tc (traction control) düğmesi onu ona uydurucaz :D

laptop altında ince kaydırmaz şu torpido üstü bezlerden var ayrıca çok sıkı şekilde orda asılı sallanmıyor yani..

ben şu anda microsoft un garminin gps ini kullanabiliyorum..

mhdx

vites topuzunu ebaydan aldım..

tekrar sağolun arkadaşlar dediğim gibi fazla afilli foto çekemedim iyi bir foto makina kapalı ışıksız güzel bir mekan olsaydı pek çok şeyin görüntüsü çok daha güzel çıkardı..

adem celik

jant işinde titizim orjinali olursa takarım yani gtc jantı misal yada opc jantı replicalar var ama hem pahalı hem ağır benim beyendiğim opc jantına 1200 tl dediler bunun lastiği falan 2500 ü bulur şu anda o kadar açılamam..

Geri