buda benim full sade faca dogan :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
22052312479426621511146.jpg

img0261a.jpg

img0262as.jpg

img0263a.jpg

img0264a.jpg

img0265a.jpg

img0265a.jpg

img0271ai.jpg

img0281ak.jpg

şimdilik birsey yaptırmadım ön tampona sis farı yaptırdım ama inş ilerleyen zamanlarda angel,jant vs bişeler daha yaptıracam

amin şimdilik 4 lü manifold taktıracam birde üst kapak mı öyle bişeyi taslıyorlarmıs onuda yaptıracam :) yoksa gitmiyor :):)ama cok güzel yan veriyor :)

Süper kardeşim güle güle kullan kazasız+belasız+cezasız...Az mı yanladım ülen bu kuşlarla :kop::kop: zewkine alıp yanlamak lazım :)

Süper kardeşim güle güle kullan kazasız+belasız+cezasız...Az mı yanladım ülen bu kuşlarla :kop::kop: zewkine alıp yanlamak lazım :)
Allah razı olsun amin :) cakıl,topraklı yolda süper hatta dün asker ugurlamasında bir 300 sel vardı lastigi benim arabanın yanına akdar yan vermeye calıstı olmadı ben yaptım herekez güldü anlamdım tabii ama agzı acık kalanlarda vardı :)):

Kazasız belasız çok güzel :D Bende alıyodum ramak kalmıstı ama nasip Eski arabammış :D Buna bi cms 40,205 lastik Hafifte yara basıldığı zaman tadından yenmez :D:D

valla nasıl olur hemde inş yapacam ilerleyen zamanlarda :)

temizmiş araban güle güle kullan kardeşim. benim a.oğlunda aynı renk var ama hiç bakmamış aracın hiçbiryeri tutmuyor nereyi tutsan elinde kalıyor. bikere süreyim dedim anahtarı kırdım, bir defasında kapıyı açayım dedim kapı kolu elimde kaldı, geçende de kapının iç kolu.

Geri