buda benim full sade faca dogan :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla arabada renkli cam yok, kapılarda koruma bantı yok. Malum Doğan'lar kuş serisinin lüks sınıfında yer alır. Doğan'larda renkli cam, kapılarda koruma bantı, elektrikli ön camlar standart özellikler arasında yer alır.
abi bende cok isterdim renkli cam olmasını ama bunlarda yok mus :) yan kusaklar olsada yine söktürrüdm kötü duruyor :)

yok abi yanlıs niye anlayım dogrusu öyle :) yalnız bagakımı acında bir tüp kokusu geliyor arabayada siniyor biraz korkuyorum acaba dolum borusunda mı yoksa motora giden demi diye yarın bir gösteryim :)
Genel olarak yazdım. Araba pazarında, sanayide, orada burda öldüm fiyatına satılık kuş serisini görünce üzülmüyor değilim. Zamanında az kahrımızı çekmediler. Gaz kokusu çok önemli aman ha dikkat. (Renkli camlarının olmayışı gerçekten ilginç.)

Şu imzanı düzeltirsen iyi olur, çok rahatsız edici boyutta, 21 inç ekranı dolduruyor, laptop kullanan arkadaşlara çok zor oluyordur

Bişey olmaz abi yaa ver yanı gitsin :D:D ahh şimdi bende olcak lastık bırakırmıyım :)

Genel olarak yazdım. Araba pazarında, sanayide, orada burda öldüm fiyatına satılık kuş serisini görünce üzülmüyor değilim. Zamanında az kahrımızı çekmediler. Gaz kokusu çok önemli aman ha dikkat. (Renkli camlarının olmayışı gerçekten ilginç.)
anladımn abi demek istedigini babam 94 yılında sahin almıstı az cok hatırlarım ankardan almıstı ozamanlar kayseride yoktu ceyrek depoyla kayseriye gelinirdi vearaba 170 cok rahat görrüdü demişti inanammadım :)
tüp kokusu aklıma takıldı köpük le test ettim depodan geliyor jontaları eskimiş galiba videalrda gevsemiş alyan baslı anahtarla hepsini sıktım şimdi düzeldi ama yarın yine gösterecem

:D hll :D

:):) biraz önce önceki arabama bindim cd ye xenon taktırmıs sislere filan adamın içi gitti sonra indin doganıma bindim :):)

manifold-yay-film-jant-abart egzost-yan yan yan :D

Geri