buda benim full sade faca dogan :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Agay bu araba gerçekten Doğan mı, yoksa Şahin görünümlü Doğan mı? :)
yok savas abi orjinal bana göre :) 88 model dogan bagaj kapagını içinde hala etiketi duruyor :) abs-esp yok :) klimada yok bazı modellerinde varmıs :)4 camda otomatik degil degil :D
ama bakmıın yaptırdım

baskı balata valeo=75tl
triger kaıysı=3 tl :)
v kayıs =5 tl
bujıler bosch =40 tl
manyetik bobin =30 tl
elektornik distribrötür=cıkma aldım :)
sanzuman yagı 80-90:=o belese geldi
ön tamponu degiştirdim 28 tl
sis farı tanesi 6 tl

bıde bu fıyatların opele gore olanını yazsana:) bı dogan daha alırsın herlde:=)

yok savas abi orjinal bana göre :) 88 model dogan bagaj kapagını içinde hala etiketi duruyor :) abs-esp yok :) klimada yok bazı modellerinde varmıs :)4 camda otomatik degil degil :D
ama bakmıın yaptırdım

baskı balata valeo=75tl
triger kaıysı=3 tl :)
v kayıs =5 tl
bujıler bosch =40 tl
manyetik bobin =30 tl
elektornik distribrötür=cıkma aldım :)
sanzuman yagı 80-90:=o belese geldi
ön tamponu degiştirdim 28 tl
sis farı tanesi 6 tl
Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla arabada renkli cam yok, kapılarda koruma bantı yok. Malum Doğan'lar kuş serisinin lüks sınıfında yer alır. Doğan'larda renkli cam, kapılarda koruma bantı, elektrikli ön camlar standart özellikler arasında yer alır.

Resimlerden anlayabildiğim kadarıyla arabada renkli cam yok, kapılarda koruma bantı yok. Malum Doğan'lar kuş serisinin lüks sınıfında yer alır. Doğan'larda renkli cam, kapılarda koruma bantı, elektrikli ön camlar standart özellikler arasında yer alır.
yapılan masraf bak bırsey degıl opelın olsa lıste kabarırdı :D
savaş abı kapı bantları şahn dogan da sökuyolar hemen görunum bozuyor dıye :)

Maşallah kazasız belasız günlerde kullanın...

yapılan masraf bak bırsey degıl opelın olsa lıste kabarırdı :D
savaş abı kapı bantları şahn dogan da sökuyolar hemen görunum bozuyor dıye :)
Ya renkli camlar? Onları da söküp film mi yaptırıyorlar? :kop:

Güle güle kullan ancak yanlıyorum makas atıyorum falan demişsin heyecanlı gördüm seni biraz dikkatli ol kardeşim

Savaş abi 88 ve 89 doğanlar bu şekilde çıktı. sadece çelik jant vardı.(reno concord jantına benziyor)
90 da çıkanlar da sizin saydıklarınıza ilaveten sis lambası + far yıkama ile Doğan L adıyla üretildi. hatta resmi dairelerde kullanılan bazı doğanlarda klima bile vardı.

Benim 82 Doğan'da bile renkli cam ve koruma çıtaları mevcuttu. Bir zamanlar çok gözde arabaydı. Anadolu'da Renault 12, şehirde Doğan dedin mi akan sular dururdu. Aslında önceleri onu almak bile hayalken şimdi bazıları ortaya çıkıp bu araçlara küçümser gözle bakarak ayıp ediyor (artık halk arasında bu arabalara gereken değer verilmediği için böyle yazdım, arkadaşların konu ile ilgisi yok yanlış anlaşılma olmasın).

Benim 82 Doğan'da bile renkli cam ve koruma çıtaları mevcuttu. Bir zamanlar çok gözde arabaydı. Anadolu'da Renault 12, şehirde Doğan dedin mi akan sular dururdu. Aslında önceleri onu almak bile hayalken şimdi bazıları ortaya çıkıp bu araçlara küçümser gözle bakarak ayıp ediyor (artık halk arasında bu arabalara gereken değer verilmediği için böyle yazdım, arkadaşların konu ile ilgisi yok yanlış anlaşılma olmasın).

yok abi yanlıs niye anlayım dogrusu öyle :) yalnız bagakımı acında bir tüp kokusu geliyor arabayada siniyor biraz korkuyorum acaba dolum borusunda mı yoksa motora giden demi diye yarın bir gösteryim :)

Geri