Hayırdır
ne biliyim gel gezdireyim seni gözün gönlün açılsın
o değilde mariciğim ellerine sağlık çok güzel olmuş hiç sönük yer kalmamış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır
Yaz tatilinde Nevşehir'deyim. Ankara'ya gelince gezelimne biliyim gel gezdireyim seni gözün gönlün açılsın
o değilde mariciğim ellerine sağlık çok güzel olmuş hiç sönük yer kalmamış..
Kullandığım şerit LED'ler 5cm'de bir kesme yeri mevcut. Her 5 cm'de 3 adet SMD LED mevcut. ve 12 Volt.güzel olmuş güle güle kullan.benim 1-2 sorum var.
-Kullandıgın led şeritler bölünebilir olan şeritlerdenmi.ve direk olarak 12V ile çalışıyo değilmi? Birde piyasada ned,r bunların fiyatı.
-2. sorum ise benim klima düğmelerinden bazıları yanmı ve dediğin gibi sanırım içi leş olmus.bunu yapmak için gögüs nasıl sökülüyo kısaca bahsedermisin.
Piyasadan hakkında bilgin olsun pahalıya alma diye söyledim23 lira fiyat olarak makul duruyo aslında . Samimiyetin içinde ayrıca saol
Sen bu sök tak işinde baya tecrübe yapmışsın anlasılan.klima ışıklarından bazıları yanmıyo bend eona bakayım dedim. gögüs sokmeye gerek yoksa iş kolay ozman.benim teypte kolay cıkıyo yerinden
Uzun zamandır elimi bile sürmüyordum böyle şeylere. Herşey bi pazar günü başladıhelal olsun yaaa.
emek veriyosunuz,uğraşıyosunuz......