Buda benim Mavişim :)

Emre24452

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
8k Zenon
double Din ekran
KW 30MM helezon yay
Ufaktan Ses sistemi
Ön cam dahil komple cam filmi. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum arkadaslar :)

Ekli dosyalar

• DSC_0309.webp
    DSC_0309.webp
    64.2 KB · Görüntüleme: 139
  • DSC_0331.webp
    DSC_0331.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 95
  • DSC_0335.webp
    DSC_0335.webp
    47.2 KB · Görüntüleme: 82
  • DSC_0398.webp
    DSC_0398.webp
    42.9 KB · Görüntüleme: 162
  • DSC_0418.webp
    DSC_0418.webp
    53.3 KB · Görüntüleme: 90
Bu renk bir astra H kaçırdım çok üzülmüştüm.Bu arada araç herhalde Corsa barline.Bagaj öyle diyor :)

Yaylar sanki 30mm den biraz daha fazla düşük gibi, ölçüde bi yanlışlık var, çok güzel düşmüş bence. Maşallah.

Valla benim mavişimle aynı renk , aynı model :D ilk kez forumda oryantal mavi corsa D'ye sahip olan başka bir üye gördüm valla

renkdaş olduk seninle :D :D

Hayırlı uğurlu olsun bu arada

Dipnot : Cam filmi yüzünden başın ağrıyabilir benim ağrıdı bir ara çünkü :) konuyu okumanı tavsiye ederim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478

Şuan bende sadece arka sağ ve sol kapı camlarında ve bagaj camında en açık ton film var , önlere (en ön cam ve ön sağ ve sol kapı camlarına) film çektirmedim ceza yedikten sonra

Maşallah aracınız çok güzel görünüyor..Ekran bence çok yerinde bir tercih olmuş..Uğur?Sana da ahbap çıktı :D

Maşallah aracınız çok güzel görünüyor..Ekran bence çok yerinde bir tercih olmuş..Uğur?Sana da ahbap çıktı :D

İyi oldu valla bende diyordum benim renkten başka bir corsa olsada onun yaptıklarını ben örnek alsam benim yaptıklarımı o örnek alsa böylece araçlarımızı modifiye etsek diyordum iyi oldu böylece :D

Ekran konusunda bende çok istekliyim ancak servis sanıyorum normal fiyatından 2 katına satacaktır bana o ekranı :( aynı ürünün uygun fiyatlı replikasını taktırmayı düşünüyorum ama onlarında dokunmatiği nasıl olur kuşkuluyum malum çin malı telefonu kullanan bilir aslında kullandığı şeyin dokunmatik değil bastırmatik olduğunu buda o misal :D

Bunlar rakı mı? :sopa::sopa::sopa::sopa:

attachment.php

İyi oldu valla bende diyordum benim renkten başka bir corsa olsada onun yaptıklarını ben örnek alsam benim yaptıklarımı o örnek alsa böylece araçlarımızı modifiye etsek diyordum iyi oldu böylece :D

Ekran konusunda bende çok istekliyim ancak servis sanıyorum normal fiyatından 2 katına satacaktır bana o ekranı :( aynı ürünün uygun fiyatlı replikasını taktırmayı düşünüyorum ama onlarında dokunmatiği nasıl olur kuşkuluyum malum çin malı telefonu kullanan bilir aslında kullandığı şeyin dokunmatik değil bastırmatik olduğunu buda o misal :D

malum sitede var bir sürü ilan..Nihayetinde servisin de taktığı necvox oem markalar..Benim araç iso soketli old için şu an düşünmyorum..Bence bir bak 700 küsür liraya var..Kamera + DVD + TV + Bluetooth vs vs bence değer..

malum sitede var bir sürü ilan..Nihayetinde servisin de taktığı necvox oem markalar..Benim araç iso soketli old için şu an düşünmyorum..Bence bir bak 700 küsür liraya var..Kamera + DVD + TV + Bluetooth vs vs bence değer..

700 TL için biraz beklemem lazım herşeyi kredi kartından aldığım için dönem borcu 970 TL olmuş bile dün bankayı aradığımda öğrendim :D bir sonraki ay veya yaza doğru düşünebilirim ama gerçekten parasını hak edecek bir ürün :rakir:

Bunlar rakı mı? :sopa::sopa::sopa::sopa:

Valla sanki halis mulis tekirdağ rakısı gibi duruyor :D yanında mezesi oh

Hemen polis amcama söyleyimde plakaya işlesin alkollü araç kullanmaktan :D :D :D

Uğur ne zaman çektirdin cam filmini yaaaaa :) hahaha allah seni ne etmesin be kardeşim :)
Valla bencede arabanın rengi çok güzel ben alırken mevcutta yoktu :(

Geri