Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Film bence çok iyi bir şey..yani faydası var zararından çok...Fakat arka perde sıkıntılı, aynen.. Ben olsam 4 cama en incesinden arka camı da perdeli kullanırım ki bnm düşüncem bu..Yaparsam 4 cama yaptracağm..Arkada zaten perde var..
Ben APP yi yaptırmışken diyorum mühürlü yaptırayım en azından polis çevirdiğinde bak bu mühürlü diyeyim..Cemiyet biraz farkla mühür vuruyormuş artık ve yaptıracağım arkadaşta oradan alcak sahte mühür falan değil yani...
Film aynen çok tatlı olmuş tam kıvamında ben zaten inanılmaz koyu olanı sevmiyorum.Film konusunda tek kafama takılan arka rezistansa zamanla zarar verecek olup olmaması yada filmin rezistansdan dolayı zarar görüp görmeyeceği
Uzun yıllar geçtikten sonra bagaj kısmındaki filmleri sökmeye çalışırsan rezistanslara zarar verme ihtimalin çok yüksek ama filmi çektirdikten 1-5 ay içerisinde söktürürsen çektirdiğin o filmi hiç birşey olmuyor o zaman ki tecrübeyle sabittir bu (ceza yedikten sonra söktürdüm ve bir sıkıntı yaşamadım)
Bence mühür olayına o kadar kafanı takma filigran ve TC yansıması olsun APP de bunlar yeterli benim orjinal plakada mühür varda çokmu belli oluyor sanki ? Adamlar nasıl bir damga vurmuşlarsa artık varlığı yokluğu belli değil