Buda benim Mavişim :)

Yaylar sanki 30mm den biraz daha fazla düşük gibi, ölçüde bi yanlışlık var, çok güzel düşmüş bence. Maşallah.
Vallahi kardesim sol ön sag öne göre 1 cm olmasada biraz fazla düştü görünce anlasıyor onu çözemedim ama gayet iyi düşürdü yaylarda kaliteli Kw Türkiye disbiratörlüğünü eniştem yapıyor istanbulda Coiloverları bir Efsanede bütçe yetersiz :)

Valla benim mavişimle aynı renk , aynı model :D ilk kez forumda oryantal mavi corsa D'ye sahip olan başka bir üye gördüm valla

renkdaş olduk seninle :D :D

Hayırlı uğurlu olsun bu arada

Dipnot : Cam filmi yüzünden başın ağrıyabilir benim ağrıdı bir ara çünkü :) konuyu okumanı tavsiye ederim

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478

Şuan bende sadece arka sağ ve sol kapı camlarında ve bagaj camında en açık ton film var , önlere (en ön cam ve ön sağ ve sol kapı camlarına) film çektirmedim ceza yedikten sonra
Cam filmlerinden henüz bir sıkıntı yasamadım yasağı kalkmadan önce yan camlara yapmıstım yasaklanıncada Ön cama yaptım Büyük sehirde pek sıkıntı yasamıyorum aksamları zenon göz alıyor cam dikkat cekmiyor görüntüde azcık etkisi var ama beni etkilemiyor uzun yolda rahat gidip geliyorum. Ceza kesmek istesin bir polis her türlü bişi buluyor o biraz sans işi :) Bu arada far içten karartma gündüzleri turuncu yapmak istiyorum sizde iyi olurmu

Bunlar rakı mı? :sopa::sopa::sopa::sopa:

attachment.php

Yanımda alkol içmeyen bir kardeşim bulunuyor genel olarak o günde dahil olmak üzere :)

Alkollü araç kullanılmasına karşıyım zaten Allah kaza bela vermesin... ;)

Uğur ne zaman çektirdin cam filmini yaaaaa :) hahaha allah seni ne etmesin be kardeşim :)
Valla bencede arabanın rengi çok güzel ben alırken mevcutta yoktu :(

Dün çektirdim :D ama sadece arka sağ ve sol kapı camlarına + bagaj camına çektirdim diğer camlar filmsiz olarak duruyor öyle :D Böyle daha iyi oldu ama bence sende bu şekilde yap hem başın ağrımamış olur hemde aracına sportif bir görünüm katmış olursun

Al bak hatta bugün taze taze resminide çektim arkadan bak görünüşüne beğenirsen sende yaparsın

azZDTxS.jpg

Ahanda bunun numarası kaç açık ton galiba tam istediğim gibi süper olmuş :)
Camlara film çektirme 150 lira APP Plaka 120 lita yapılacak ilk masraflar belli oldu :)

Dün çektirdim :D ama sadece arka sağ ve sol kapı camlarına + bagaj camına çektirdim diğer camlar filmsiz olarak duruyor öyle :D Böyle daha iyi oldu ama bence sende bu şekilde yap hem başın ağrımamış olur hemde aracına sportif bir görünüm katmış olursun

Al bak hatta bugün taze taze resminide çektim arkadan bak görünüşüne beğenirsen sende yaparsın

azZDTxS.jpg

xenonlarla röntgen mi çekeceksiniz. 8000 k birde. karşıdakine acıyın ya. merceksiz birde. kendi aracımızı güzelleştirelim derken trafiktekileride düşünmek lazım...
kazasız belasız binin aracınıza...

Ahanda bunun numarası kaç açık ton galiba tam istediğim gibi süper olmuş :)
Camlara film çektirme 150 lira APP Plaka 120 lita yapılacak ilk masraflar belli oldu :)

Hehe sağolasın :D Evet en açık ton sanırım 1 numara oluyor , bence bu yeterli orta koyu olan gece geri geri gelirken sıkıntı yaratabilir o yüzden en açık ton yeterli diye düşünüyorum

Ben 50 TL verdim filme ama benimki 3M filan değildi yerli bir marka taktı ama güzel film kendini belli ediyor elleyince amerikan çizilmez model , APP plakaları inanmayacaksın ama 45 TL ye almıştım sahibinden.com da eleman kampanya yapmıştı hatta ben ceza yerim korkusuyla sadece arka plakayı APP yapacaktım eleman 2 tane gönderince dedik e hadi hem ön hem arka APP olsun :D sahibinden.com da bu işi yapan çok var en ucuzuna yaptır gitsin zaten hepsi aynı işi yapıyor kaliteside aynı

Hehe sağolasın :D Evet en açık ton sanırım 1 numara oluyor , bence bu yeterli orta koyu olan gece geri geri gelirken sıkıntı yaratabilir o yüzden en açık ton yeterli diye düşünüyorum

Ben 50 TL verdim filme ama benimki 3M filan değildi yerli bir marka taktı ama güzel film kendini belli ediyor elleyince amerikan çizilmez model , APP plakaları inanmayacaksın ama 45 TL ye almıştım sahibinden.com da eleman kampanya yapmıştı hatta ben ceza yerim korkusuyla sadece arka plakayı APP yapacaktım eleman 2 tane gönderince dedik e hadi hem ön hem arka APP olsun :D sahibinden.com da bu işi yapan çok var en ucuzuna yaptır gitsin zaten hepsi aynı işi yapıyor kaliteside aynı

Ben APP yi yaptırmışken diyorum mühürlü yaptırayım en azından polis çevirdiğinde bak bu mühürlü diyeyim..Cemiyet biraz farkla mühür vuruyormuş artık ve yaptıracağım arkadaşta oradan alcak sahte mühür falan değil yani...
Film aynen çok tatlı olmuş tam kıvamında ben zaten inanılmaz koyu olanı sevmiyorum.Film konusunda tek kafama takılan arka rezistansa zamanla zarar verecek olup olmaması yada filmin rezistansdan dolayı zarar görüp görmeyeceği

Geri