bugün gelen bir mail ( siz bu konuda ne düşünüyorsunuz )

Uydu üzerinden bunları yapmak mümkündür.ama bana göre bu anlatılan olay atmasyon Mc laren motorlarında motor check olabilir arabanın fiyatı 1.000.000$ ve 1.500.000$ arasında değişiyor.Benim fikrim bu olay sadece hayal

Sadece gülümseyerek okuduğum saçma bir yazı. Düşünerek geçirilen zamana yazık. ;) Mercedesin anahtarları laser ile kesilir ve transponder bilgileri öyle istenildiğ anda yüklenip gönderilmez, anahtarınızın elinize geçmesi en iyi koşullarda 3hafta sürer. Yarın mengerlere açıp sorun bakalım nereleriyle gülecekler. :D

Uydu üzerinden bunları yapmak mümkündür.ama bana göre bu anlatılan olay atmasyon Mc laren motorlarında motor check olabilir arabanın fiyatı 1.000.000$ ve 1.500.000$ arasında değişiyor.Benim fikrim bu olay sadece hayal

Doğrusun kardeş, 1 milyon euroluk maybach da var, ama her hizmet parasına göre. E200 e bu tip aksesuarlar koymalarını beklememek lazım. Ama komplolara girecek olursak, bazı kötü niyetli kişiler bazı kişileri incitmek için bu gibi sistemleri araçlarda uygulayabilir.

walla olayın Türkiye de geçen kısmı için bişey diyemem ama bana sistem gayet mantıklı ve olabilir geldi.çünkü bugün 150 ytl ye aldığımız dahili Gps aletleriyle nerede hangi sokakta olduğumuzu bile görebiliyoruz yada artık cep telefonlarında bile mevcut olan yer belirleme sistemleri var ve artık arabaların bütün donanımları kontağı açıp kapamaya kadar bilgisayarla dijital ortamda yapılabiliyo.nerede olduğunuzunda bi önemi yok uydu yoluyla arabayla iletişim sağlanırsa kontağı ve kapıları açıp kapama yapabilirsiniz.bildiğim kadarıylada amerika ve almanya da bu sistem kullanılıyor.

Geri