olmama ihtimali ne kadar düşükse olma ihtimalide okadar yüksek. Mercedes demişin olurmu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana katılıyorum 100% haklısın ama bizim ülkemizide fazla küçümsemeyin derim Türkler tarih yazmış bir milletarkadaşlar zaten burda sorguladığımız şey mailin gerçekliği değil bu teknolojinin olup olmadığı elbette gönderilen mail fantaziden ibaret olabilir ve elbette herkesi izleyemezler ama bu teknolojiye sahip ve bunu kullanıyorlarsa bence artık bizim milletimizinde bişeyler üretmeye başlaması lazım teknolojik açıdan. gerçekten birçok millet karşısında çok ezik kalıyoruz
yok canım kardeşim bizler TÜRK gençleriyiz lütfen bu kadar yüzeysel düşünmeyelim devlet kullandığı arabaya sizce dinleme kesici cihaz veya güvenlik takip sistemi koymuyormu? Bunu biz düşünüyozda devlet düşünmüyormu bence bu konuyu kapayalım yoksa konuyu kilitlerler!!!yok agbi ya bi sadece araca SONRADA GPS TAKÏP sensoru veya bilmem nesi konulduysa ondan sonra oluyor....yoksa Tayip erdoganin arabasini dinliyorlarda bizi ondan mi AVRUPA BIRLIGINE almiyorlar
Öylesine fake, öylesine uydurma ki, neresinden tutsanız elinizden kalıyor.
- Çocuk niye panik oluyor? Babası görüp de kızacağı için. E bu adam hani nerede bu anahtar demeyecek mi eve gidince? Adam işe uyanmadan, Almanya'dan yedek anahtarı mı gönderdiler bir gecede?
- Çocuğa bilgiler sormuşlarmış. Ben camını kırdığım arabanın içinde ruhsatla ehliyeti buldum, ararım mercedes'i, veririm bu bilgileri rahat rahat (sordukları iddia edilen tüm bilgiler ruhsat ile ehliyette yazar) oooh artık çalışan bir mercedes'im var.
- Asıl komik olanı.. Hiç dikkat ettiniz mi, 3te biri fiyatına aldığınız Opel'de dahi size ayrıca bir anahtar kartı verirler. Bu kart arabanın kendinden bağımsızdır, siz her iki anahtarı ve bu kartı kaybettiğinizde ayvayı yersiniz, zira yedek anahtarlar ancak bu kart ile yapılabilir, motor şasi numarasından falan bu kart numarasına ulaşamazsınız. Hadi, de ki ulaştınız, adamlar size kaybettiğiniz anahtarı da gönderecek kadar salak değiller, hadi salaklar gönderdiler, siz de kullanmaya devam ettiniz. Bravo, artık birilerinin elinde sizin Mercedes'in kapılarını açan, aracı çalıştıran anahtarları var.
Bu kadar komplo teorilerine kafayı yormayalım derim.