- Konuyu Başlatan
Bugün Opele tüm enerjimi harcadım, bugüne kadar hiç bir arabama bu kadar emek sarf etmemiştim, Şöyle ki ; malesef dün yol yapım çalışmasına denk geldim şehir dışında, girmez olaydım yeni dökülmüş zift yola girdim, sonuç tahmin edeceğiniz üzere marşpiyeller çamurluk heryer simsiyah zift oldu.Bugün yıkamaya götürdüm, 2 defa yıkattım lekeler çıkmadı, daha sonra iş başa düştü, margarin yöntemini denedim, biraz etkili oldu ama o da tam çıkarmadı.Daha sonra sinek ilacı yöntemini denedim, bir kutu ilacı boşalttım, şu an %95'i temizlendi, ama anlatmak kolayda benim 5 saatimi aldı.Kıssadan hisse , arkadaşlar sakın zift dökülmüş yola girmeyin hemen direksiyonu çevirin, 1 depo benzin yakın yolu uzatın ama o ziftli yola girmeyin.Çıkmıyor Lanet
Uzun yolda başıma gelmişti. Konya da bir yıkamacı arkadaş mazotla yıkayarak bizi ziftten kurtarmıştı ama tatil yolu boyunca zift kokusu ayrılmamıştı bizden. Tek faydasi olmuştu bu zift vakasının: Davlumbaza yapışan zift ses yalitimi sağlamıştı. 5 kapı Seat Toledom artık daha az yol sesi alıyordu.
---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----
Bagajda bir haftadır 10 lt su ile geziyordum, bugün suyu eve çıkardım , ağırlık yapmasın aslana
Eşime, çocuklarıma kalsa arabanın içi, bagajı ıvır zıvırla dolu olurdu. Ben de kıyamıyorum arabama. Bazen gerekli şeyleri dahi yük olmasın diye çıkardığım oluyor. Tabi ceremesini çekiyoruz. Sevmiyorum karman çorman kullanılan bagajları ve arabaların eşek yüküyle dolaştırılmasını...
Son düzenleme: