Bugün Opel in için ne yaptın? :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b.arat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçenlerde bir tanıdıkta yaptırmış başka marka bir otoya Llumar cam filmi USA malı. Kendisi konuyu çok araştırdığını AT, ATC, ATR serileri olduğunu söyledi. O da 475 TL yaptırmış pazarlıkla. Ve piyasa da taklit ürünleri de çokmuş. Sizinkisi inşallah orjinaldir diyelim.

Llumar Oto Cam Film

İnşallah :) yazmayı unutmuşum 2 yıl garantili :)

ufak ufak dokunuşları seviyorum,canım sıkıldıkça astra j sanki bunları kaldırıyor gibime geliyor.nasıl olmuş .
fark kaşı
bagaj çıtası
ön ve arka kapı eşiği
bu arada bozuk olarak aracı aldığımdan beri bu şekilde park sensörümü hafta sonu garanti kapsamında değiştirdim.ama yolda bile park yardımcısı ve yaklaşan arabalardan dolyı verdiği uyarılara nasıl alışacağım bilmem:-)

Ekli dosyalar

• kapı eşiği arka.webp
    kapı eşiği arka.webp
    243.5 KB · Görüntüleme: 124
  • kapı eşiği ön.webp
    kapı eşiği ön.webp
    279.2 KB · Görüntüleme: 115
  • bagaj çıtası.webp
    bagaj çıtası.webp
    276.5 KB · Görüntüleme: 109
  • far kaşı.webp
    far kaşı.webp
    285.3 KB · Görüntüleme: 134
ufak ufak dokunuşları seviyorum,canım sıkıldıkça astra j sanki bunları kaldırıyor gibime geliyor.nasıl olmuş .
fark kaşı
bagaj çıtası
ön ve arka kapı eşiği
bu arada bozuk olarak aracı aldığımdan beri bu şekilde park sensörümü hafta sonu garanti kapsamında değiştirdim.ama yolda bile park yardımcısı ve yaklaşan arabalardan dolyı verdiği uyarılara nasıl alışacağım bilmem:)

Güzel günlerde kullanın. Ürünlerin markası nedir? Bende kaş ve ön eşik düşünüyorum.

far kaçları s-dizayn
eşikler başkent aksesuar

fark kaşı
bagaj çıtası
ön ve arka kapı eşiği
bu arada bozuk olarak aracı aldığımdan beri bu şekilde park sensörümü hafta sonu garanti kapsamında değiştirdim.ama yolda bile park yardımcısı ve yaklaşan arabalardan dolyı verdiği uyarılara nasıl alışacağım bilmem:)

Bende yaptırmıştım aracı 0 aldığımda gayet memnunum. Krom aksesuar olarak ilaveten tampon altı ızgaraya da krom aksesuar çok yakışıyor birde kapı içi tutamaç çevresine. Ama kapı içlerine/eşiklerine koymaya cesaret edemedim. Birileri basacak kromlar çizilecek falan diye.

Krom aksesuarlar.

fark kaşı
bagaj çıtası
ön ve arka kapı eşiği

Özendirdiniz valla. Gayet güzel olmuş. Kazasız gunlerde kullanın.

Geçen hafta Trafik Sigortasını yeniledik 580tl / 4 taksit Quick Sigorta :D

Dün depoyu doldurdum 53.9 litre 303 tl ve bu mazotla 786km yol yaptım yani km'de 0,385 kuruş yakıt sarfiyatım var :) normaldir diye düşünüyorum ve bilgilerinize sunuyorum :cool:

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve Murat
Geçen hafta Trafik Sigortasını yeniledik 580tl / 4 taksit Quick Sigorta :D

Dün depoyu doldurdum 53.9 litre 303 tl ve bu mazotla 786km yol yaptım yani km'de 0,385 kuruş yakıt sarfiyatım var :) normaldir diye düşünüyorum ve bilgilerinize sunuyorum :cool:

Saygılar...
Opetmi petrol ofisimi:cool:

Geri