Hayırlısı olsun aynı yerden devam memnunsanız sıkıntı yokOpete devam sanırım benim marka bağımlılığım var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlısı olsun aynı yerden devam memnunsanız sıkıntı yokOpete devam sanırım benim marka bağımlılığım var
valla artık yazmaya üşeniyorum.yap yap bitmiyor.
far kaşı 100 tl
bagaj havuzu 80 tl
bagaj çıtası 100 tl
kapı eşikleri 60 tl
trafik sigortası 750 tl
kasko 1300 tl
temmuz vergisi 650 tl
sonax nano koruma 650 tl
ziebart cam filmi 850 tl
araç örtüsü battaniye 200 tl
araç örtüsü polyester 100 tl
bunların tamamını geçen ay yaptım.4840 tl tuttu yakıtı saymıyorum.araba masraftır.
Bende geçenlerde ;İstanbul-Antalya-çolaklıya-side-İstanbul Yaptım....Giderken 250 liraya doldu(depoda yakıt vardı)istanbula dönüştede Antalya-Gündoğdu tarafında tekrar doldurdum yine 250 liraya doldu..Yani İstanbul-Side den dönüş Gündoğdu benzin istasyonuna 250 liralık yakıt ile yaklaışık 825+28+5=858 km yol gitmişim...(İstanbul-Çolaklı:825 km /Çolaklı-Side-Çolaklı :14+14=28 km / Çolaklı-Gündoğdu benzin istasyon : 5 Km)...Biraz karışık oldu ama istanbuldan-Çolaklı tarafındaki yazlığa geldiğimizde 825 km yazıyordu...Diğerlerinin mesafesine google mapsten baktım...Neyse,3 aşşağı beş yukarı 29/30 krş gibi birşey yakmış...Araç 2 kişi ve klima yer yer açık...Bilenler vardır Antalya'ya ısparta tarafından biraz yokuşludur yollar,Bu değerler hoşuma gitti....Yani İkimizinde değerleri normal diyebiliriz..Geçen hafta Trafik Sigortasını yeniledik 580tl / 4 taksit Quick Sigorta
Dün depoyu doldurdum 53.9 litre 303 tl ve bu mazotla 786km yol yaptım yani km'de 0,385 kuruş yakıt sarfiyatım var normaldir diye düşünüyorum ve bilgilerinize sunuyorum
Saygılar...
Bugün tatil dolayısıyla biraz temizlik yaptım ön tamponda sürtme kaynaklı izleri 3M pasta cila ile temizledim, öncesi sonrası fotolar aşağıda iyifikir
Ekli dosyayı görüntüle 1379 Ekli dosyayı görüntüle 1380 Ekli dosyayı görüntüle 1381
Tatil dönüşü iç dış ve motor temizlik ve en son hava filtresi değişimi Ekli dosyayı görüntüle 1485Ekli dosyayı görüntüle 1486Ekli dosyayı görüntüle 1487