Bunu Yapan Babasız İnsanı Arıyorum

binbirtanem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sitenin otoparkı karanlık diye aracımı odamın önündeki yola ışığın altına bırakıyordum. 29 Nisan Salı günü aracı almadan işe gitmiştim. Akşam geldim ki ne göreyim. Babasız bir insanın sevgisine maruz kalmış aracım:mad: . Pasta cila yaptım ince olan yerleri kapadı. Yalnız babasız şahsiyet kimi yerlerini derin çizmiş:mad: kapanmıyor. Servisde lokal boya yaptık koyu durdu. Maltepe idealtepede oto king var bilenler bilir. Su bazlı boya ile boyuyorlarmış renk farkı olmuyormuş. Sadece biraz fazla parlıyormuş ama zaten aracım yeni olduğu için o farkda olmazmış. Kasko yılda bir defa olmak şartı ile hasarsızlık indirimini bozmadan karşılıyor. Şu an içimden aracı kullanmak gelmiyor. Ben temiz olur diye bütçemi aşarak sıfır araç aldım ......... (boşluğu siz doldurun) geldi çizdi.:mad: . Yardımınıza ihtiyacım var aslında boyatsam mı yoksa böyle kalsın mı ? İki gündür aracı otoparka koyuyorum. Aracımı aynı yere koyup hafta sonu balkona kamera bağlantılı kayıtlı desktop pc kurcam akşam park ettikden sonra eve gelince pc yi açarım sabaha kadar kaydetsin. O babasız şahsiyet bir daha çizsin diyede dua edicem. Önce yakalayıp resimlerini çekicem sonra dövücem sonra yine resimlerini çekicem ve polise teslim etcem tabi teslimde olucam:D ama başına gelen tüm araç sahiplerinin intikamını alırım diye düşünüyorum?

Ekli dosyalar

• 100_0962 (373 x 280).webp
    100_0962 (373 x 280).webp
    5 KB · Görüntüleme: 282
  • resim 2.webp
    resim 2.webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 260
  • resim 3.webp
    resim 3.webp
    2.4 KB · Görüntüleme: 221
  • resim 4.webp
    resim 4.webp
    5.7 KB · Görüntüleme: 211
Çok geçmiş olsun arkadşım..Sıkma canın.Çok zor bir durum ama iraz düşün sonra karar ver.GÖrdügüm kadarıyla fazla bir çizik yok.Alış bu şekilde.Boyatma bence....

üzülme kardeş nazarlık olsun. inşallah yakalarsın şerefsizi.

anadolu sigortadan kaskon varsa auto king te bedavaya kapatıyolar yoksada yine git orjinalı gibi yapıyo adamlar üzülmene gerek yok

anadolu sigortadan kaskon varsa auto king te bedavaya kapatıyolar yoksada yine git orjinalı gibi yapıyo adamlar üzülmene gerek yok
Benim ki başak sigorta ama farketmiyormuş zaten diğerlerinde de yılda 4 defa hak veriyorlar hasarsızlığı bozmandan. Benim çiziklerde fazla olduğundan aslında 5 ayrı bölge olduğu halde king deki temsilci sorun değil 1 yerin ücretini almayız 4 hakkınız olduğundan hepsini kaybedersiniz dediler. Eğer ücretli olsa 480 ytl fiyat veridler. Şimdi korkum eğer bunu yapan bir daha yaparsa diye....

ya çizen harbi şerefsiz ne gereksiz insanlar yaşıo şu dünyada ya geçmiş olsun çokda belli değil gibi çizikler ama yakından nasıl bilemiorum

araç ne renk?

tatminsiz köpek bunların hepsi varya o cızırtıyı duyunca zevk alıyolar tecvüzcü hergeleler şefkat mahrumu aşağılıklar neyse içimden geldi kustum hıyarlara

geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum pırıl pırıl arabamın kaputuna önce taşla avucum kadar büyük rakamlar çizdiler kesmedi tavanın yanındaki çıtaya 1 cm kadar delik açtılar ve enson geçen hafta tuğla ile solumdaki kapının camını kırıp tuğlayı kapının yanına bıraktılar içinde ray-ban gözlüklerim kgs kartım cd,lerim vs vardı yani amaç yalnız zarar vermek psikolojim bozuldu bu alçak yada alçaklar yüzünden bende kamera ile kayıt olayını araştırıyorum ozamana kadar parçalamazlarsa tamamen tabii

Geçmiş Olsun...:(

Geri