gecmıs olsun...bzım vectraya motıf yapmıslardı hemde 25 cmlık senınkıler ınceyım bızımkı roket yemıs gıbı duruyordu gercı satıldı ama.ya oto parklara esır olcan yada bu maldusmanlarına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sitenin otoparkı karanlık diye aracımı odamın önündeki yola ışığın altına bırakıyordum. 29 Nisan Salı günü aracı almadan işe gitmiştim. Akşam geldim ki ne göreyim. Babasız bir insanın sevgisine maruz kalmış aracım . Pasta cila yaptım ince olan yerleri kapadı. Yalnız babasız şahsiyet kimi yerlerini derin çizmiş kapanmıyor. Servisde lokal boya yaptık koyu durdu. Maltepe idealtepede oto king var bilenler bilir. Su bazlı boya ile boyuyorlarmış renk farkı olmuyormuş. Sadece biraz fazla parlıyormuş ama zaten aracım yeni olduğu için o farkda olmazmış. Kasko yılda bir defa olmak şartı ile hasarsızlık indirimini bozmadan karşılıyor. Şu an içimden aracı kullanmak gelmiyor. Ben temiz olur diye bütçemi aşarak sıfır araç aldım ......... (boşluğu siz doldurun) geldi çizdi. . Yardımınıza ihtiyacım var aslında boyatsam mı yoksa böyle kalsın mı ? İki gündür aracı otoparka koyuyorum. Aracımı aynı yere koyup hafta sonu balkona kamera bağlantılı kayıtlı desktop pc kurcam akşam park ettikden sonra eve gelince pc yi açarım sabaha kadar kaydetsin. O babasız şahsiyet bir daha çizsin diyede dua edicem. Önce yakalayıp resimlerini çekicem sonra dövücem sonra yine resimlerini çekicem ve polise teslim etcem tabi teslimde olucam ama başına gelen tüm araç sahiplerinin intikamını alırım diye düşünüyorum?
:good: :good: :good:bunu yapanı da çizmek lazım geçmiş olsun arkadaşım ...!