Bunu Yapan Babasız İnsanı Arıyorum

adi...başkasının gözü gibi baktığı arabasına zarar vermek hoşlarına gidiyo heralde böylelerinin

ergin abi üzüldüm valla ya cam sistemi bizim eve uyguladık kendimiz yaptık montajı falan bi giriş kapısına bi garaj kapısının köşesine bide evin arkasına 3 adet cam 100 + kontrol kartı(kayıt için pcye) 13ytl hesabını sen yap bide kablo var tabii ortalama 200 ytl gibi bi ücret

ergin abi üzüldüm valla ya cam sistemi bizim eve uyguladık kendimiz yaptık montajı falan bi giriş kapısına bi garaj kapısının köşesine bide evin arkasına 3 adet cam 100 + kontrol kartı(kayıt için pcye) 13ytl hesabını sen yap bide kablo var tabii ortalama 200 ytl gibi bi ücret

sağolasın yükselcim valla enson camı indirdiklerinde arabanın yanına geldim ağlamaklı oldum sanki evladıma birşey yapılmış gibi hissettim bu zor hayat şartlarında camı+ işçiligi 200,e yakın bayıldık kaputta berbat halde 200-250 arsı diyorlar boyatmayada :( brandada koyamıyorum boyası matlaşır diyor ustalar..

geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum pırıl pırıl arabamın kaputuna önce taşla avucum kadar büyük rakamlar çizdiler kesmedi tavanın yanındaki çıtaya 1 cm kadar delik açtılar ve enson geçen hafta tuğla ile solumdaki kapının camını kırıp tuğlayı kapının yanına bıraktılar içinde ray-ban gözlüklerim kgs kartım cd,lerim vs vardı yani amaç yalnız zarar vermek psikolojim bozuldu bu alçak yada alçaklar yüzünden bende kamera ile kayıt olayını araştırıyorum ozamana kadar parçalamazlarsa tamamen tabii
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Aracım lancolet sarısı yuxcell.ultraslanmesut senin dediğn gibi patrona söyledim aracımı çizmişler diye aynen şöyle dedi ; "çizerken çıkan o sesden zevk alıyorlar" çok şaşaırdım. Bi an sanki benim patronda başkasının aracımı çiziyordu acaba küçükken felan diye düşündüm.:D Üstüne alınma sakın. gerçekten zevk için yapıyorlar sanırım dediğin gibi. Ergin abi benim aracın başına bu kadarı olmaz umarım.Senin başına geleni okuyunca halime şükrettim ne yalan söylim:D Yoksa dediğin gibi piskoloji felan kalmaz hemen satarım aracı.

araban yeni galiba usta.. yepyeni arabaya olunca dahada can sıkar..
benimki 1 seneyi geçmişti, okulun önünde biri çizmiş yada biri bisikletle falan sürttürmüş anlamadım.. hem kaporta hem camda çizik vardı..

pastayla uğraştık biraz ama yinede duruyo çizik.. bayağ üzülmüştüm..tampon olsa sallamazsın ama kapıyıda ne değiştirebilirsin nede için rahat boyatabilirsin..
çok güzel bi tespitte bulunmuşsun babası olmayan şahsiyet die takdir ettim...

bazı şerefsiz sürücüler vardır.. arabayı yayanın üstüne sürer.. hızlı gelir korkutur, hani öle şerefsizlerde hakedio ama.. mesela ben sırf yayaya kolaylık olsun die bomboş yolda sinyal veririmki adam anlasın ona göre hareket etsin die.. yada çoğu yerde arka müsaitse yayaya yardımcı olurum dururum yol veririm.. okulda desen bazen milleti alır çıkışa bırakırım ama benim bile arabamı babası olmayan şahsiyetin teki gelmiş çizmiş.. walla bende yakalasam öle birini allah yarattı demiycem bayağ bi kötü yapıcam.. adam gelir kazadır arabanı pert eder adam gibi özür diler başa geldi dersin kasko sigorta uğraşırsın ama zevk için çizen bu adi insanları kafa göz dağıtmak lazım.. kamera sisteminide sırf zevkine bile kurmak isterim bende.. eğer yaparsanız paylaşın

senin çizikler ufak bide benimkileri görsen haline şükredersin, geçmiş olsun umarım yakalar o çiziklerin aynısını ona yaparsın.

geçmiş olsun, ümraniyede heralde çekememişler aracı, bende aldığımın ilk ayı araba haritaya dönmüştü(bulgurlu)

abi ya seni tanıyan çekmeyene biridir ki bu benim başıma hep geliyo hep çiziyolar aracı yada sırf zevk almak için yapnalardan birine rast gelmişsin boşver takma kafana arabanın nazarlığı olsun

bunu yapanı da çizmek lazım geçmiş olsun arkadaşım ...!

Geri