adi...başkasının gözü gibi baktığı arabasına zarar vermek hoşlarına gidiyo heralde böylelerinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ergin abi üzüldüm valla ya cam sistemi bizim eve uyguladık kendimiz yaptık montajı falan bi giriş kapısına bi garaj kapısının köşesine bide evin arkasına 3 adet cam 100 + kontrol kartı(kayıt için pcye) 13ytl hesabını sen yap bide kablo var tabii ortalama 200 ytl gibi bi ücret
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Aracım lancolet sarısı yuxcell.ultraslanmesut senin dediğn gibi patrona söyledim aracımı çizmişler diye aynen şöyle dedi ; "çizerken çıkan o sesden zevk alıyorlar" çok şaşaırdım. Bi an sanki benim patronda başkasının aracımı çiziyordu acaba küçükken felan diye düşündüm. Üstüne alınma sakın. gerçekten zevk için yapıyorlar sanırım dediğin gibi. Ergin abi benim aracın başına bu kadarı olmaz umarım.Senin başına geleni okuyunca halime şükrettim ne yalan söylim Yoksa dediğin gibi piskoloji felan kalmaz hemen satarım aracı.geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum pırıl pırıl arabamın kaputuna önce taşla avucum kadar büyük rakamlar çizdiler kesmedi tavanın yanındaki çıtaya 1 cm kadar delik açtılar ve enson geçen hafta tuğla ile solumdaki kapının camını kırıp tuğlayı kapının yanına bıraktılar içinde ray-ban gözlüklerim kgs kartım cd,lerim vs vardı yani amaç yalnız zarar vermek psikolojim bozuldu bu alçak yada alçaklar yüzünden bende kamera ile kayıt olayını araştırıyorum ozamana kadar parçalamazlarsa tamamen tabii