Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım kendi arabama yapmışlar kadar üzüldüm geçmiş olsun sen merak etme o boşluğu herkes çok güzel doldurduu gerçekten o babası olmayan adamı yakalayıp çizmek lazım kestanesini
Geçmiş olsun üzüntünü ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Ayni olayı geçen sene yaşadım , oto kingte düzeltim geldim ertesi gün ayni yeredn tekrar çizdiler.Tekrar düzettim sekiz ay sonra dün budefa başka bir yerden iki çizik atmışlar,söyleyecek söz bulamıyorum. İnsanda kullanma zevki kalmıyor. Uzun süre bu yüzden yıkamıyorum . Yıkadım parlattım ikinci gün ayni akibete uğradı. Bundan sonra sadece camları yıkamayı düşünüyorum. Şimdi tekrar düzeltsem ayni akibet olacak birde gözüme devamlı takılacak. Zevkleri dert edindim bende neşe ne arar şarkısını söylemek gibi bir şey. Benim dileğim eğer arabası varsa, Yoksada birgün kısmet olupta alırsa ayni duyguları yaşamasıdır.