bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sercan yine deli etti be kardeşim nedir bu böyle adamın ayağının ayarı yok ya neler kaçtı neler çıldırdık resmen. neyse sağlık olsun. bu futbolu oynasınlar her zaman başka bişey istemeyiz ;) Bugun 2 kötü isim vardı sercan ve ozan ipek.. ama futbol adına güzel bi maçtı herşeye rağmen.

Ya ben maça gidemedim. :D Burda,m.köyde GS'lilerle beraber izledik. :D Herkes GS'li bi tek 2 kişi Bursasporluyduk. :D Adamlar Galatasarayda hopladı,zıpladı. :D Ben zor tuttum kendimi arada fırladım birden ayağa bi baktım millet ters ters bana bakıyor. :kop:

sayın bünyamin gezer (mi gezmez mi bilmiyorum) neil i attıktan sonra gs nin 10 kişi oynamasına razı olmadı daha oyun başlamadan bizi de 10 kişi bıraktı. Böyle lig olmaz olsun. Zapo nun 2. sarıdan kırmızı gördüğü pozisyon her maçta 10 larca kere oluyo ama ilk defa bu kadar rahat sarı çıktı nedense.....

Bünyamin çektiriyo zaten her seferinde belediye maçında da deli etmişti taraftarı ağzımı bozdurcak şimdi neyse buraya yazmıyım fazlasıyla bozuldu zaten agzım :mad:

helal olsun beşiktaşa azız yıldırıma 90 dakka kufur ettıler bılıka emre belezogluna özel beste bıle yapmışlar hatta lıg tv yayını kese kese yayın yapmaya başladı bu seferde lıg tv bı beste bı kufur ettıler ıcım yagları erıdı serfsızler lıgı satın aldılar

helal olsun beşiktaşa azız yıldırıma 90 dakka kufur ettıler bılıka emre belezogluna özel beste bıle yapmışlar hatta lıg tv yayını kese kese yayın yapmaya başladı bu seferde lıg tv bı beste bı kufur ettıler ıcım yagları erıdı serfsızler lıgı satın aldılar

şampiyon olacak bursada bide şu sercanı oyunda olmasa turgay olsa şuan liderdi bursaspor ama saglık olsun gene o olacak şampiyon bursa ...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız giremiyorum eskisi kadar işyerinden
Burak artık bende hızımı sabitleyebiliyorum :D sabah gittim servise herşeyi varmış kolu taktılar program attılar olduda bitti maşallah 80tl kol 42 tl servis 122 ye geldi bana göstergede acınca ışığı da yanıyo ii oldu yaaa

Geri