bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar nasılsınız giremiyorum eskisi kadar işyerinden
Burak artık bende hızımı sabitleyebiliyorum :D sabah gittim servise herşeyi varmış kolu taktılar program attılar olduda bitti maşallah 80tl kol 42 tl servis 122 ye geldi bana göstergede acınca ışığı da yanıyo ii oldu yaaa
kardeşim hayırlı olsun ya adnan bey nasıl ılgılendımı :D

Merhaba arkadaşlar nasılsınız giremiyorum eskisi kadar işyerinden
Burak artık bende hızımı sabitleyebiliyorum :D sabah gittim servise herşeyi varmış kolu taktılar program attılar olduda bitti maşallah 80tl kol 42 tl servis 122 ye geldi bana göstergede acınca ışığı da yanıyo ii oldu yaaa

Faik Selam,

Hayırdır sende mi işe başladın?

a.s berker abı nevar ne yok ardam ve yengem nasıllar :)

İyilik Burak ne olsun,iş güç devam ,Evdekiler de iyi sagolasın,Arda gözünden biraz mikrop kapmış, üzdü haftasonu ,sol gözü şişti ,bugun doktora gittiler bakalım takip ediyoruz

Senin işler iyidir ,keyifler de iyidir umarım

İyilik Burak ne olsun,iş güç devam ,Evdekiler de iyi sagolasın,Arda gözünden biraz mikrop kapmış, üzdü haftasonu ,sol gözü şişti ,bugun doktora gittiler bakalım takip ediyoruz

Senin işler iyidir ,keyifler de iyidir umarım
gecmış olsun abı ınsallah en kısa zamanda ıyı olur arda
keyıfler ıyı abı şukur napalım gece vardıyesındeyız bursa macında uykusuz kaldık sabahı nasıl yaptım hatırlamıyorum valla denetleme var abı bu ay cok yıprandık mayısın 3 dede demetleme var onuda atlatırsak temmuz da fabrıka tatıle gırıyor buyuk ıhtımalle bıraz dınlenırız :)

İyi akşamlar bursa,

Berker geçmiş olsun,

Burak bugün carbon kaplama işi bitti. nuri yardımcı oldu sağolsun.
fotolar ekte.
yarın da 3 numara olan cam filmlerini sökerek 1 numara film çekilecek.
ön cama da film çekelim diyor ama ben yanaşmıyorum.

ayrıca bugün trafik plaka işlemlerini de tamamladım. yaa nilüfer de j plaka veriyorlar. acayip bir plaka denk geldi bana. 16 jej 32 :rolleyes: memura dedim ki allahtan 1 numara aşağısını vermedin :kop:

Ekli dosyalar

• 26042010.webp
    26042010.webp
    63.5 KB · Görüntüleme: 25
  • 26042010(002).webp
    26042010(002).webp
    54.2 KB · Görüntüleme: 25
Berker abi geçmiş olsun.

Ömür abi yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kaplamalarda güzel olmuş bende mi yaptırsam acaba karbon :)

ıyı guzel olmuşda hanı sıyah olcakti daha ıyı olurdu bence pıano black daha guzel durudu cunkı neden dersen alttakı maun şerıte uyum saglardı plaka haha yabancı denk gelmezdı 31 hatay zaten :D
slm söyle nurıye ummadıgı anda baskın yapcam ona :D
attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
Geri