dur bıdaha bakıyorum gece vardıyesı benı allak bullak yapıyor bugun gunlerden ne allah ıse söyleAbi bu cumartesi değil. 3 Temmuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur bıdaha bakıyorum gece vardıyesı benı allak bullak yapıyor bugun gunlerden ne allah ıse söyleAbi bu cumartesi değil. 3 Temmuz..
Aha senin nasıl haberin olmaz..allah kolaylık versın mustafa hangı mustafa hır gur yapmış benım haberım yok
Aha senin nasıl haberin olmaz..
Konuya'da baktım kilitlenmiş
biraz eyyam gibi oldu ama Adaşımıda bilgilendirmem lazım konu burada
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=63745
dur bıdaha bakıyorum gece vardıyesı benı allak bullak yapıyor bugun gunlerden ne allah ıse söyle
yaw bi şerefsiz biri vardı siteden yeni üye işi düşünce giren biri ihtiyar diye biri bu adamla bi telefonda konuştuk. tam bi dolandırıcı çıktı işte ondan dolayı beni sinirlendirdi bide utanmadan ben sesimi çıkartmadım yok verdim gittti parasınıda ödedim.
sonrada bi baktım utanmadan siteye gelmiş yazıyor bildiğiniz gibi değil neymiş ben kendimi dindar göstermişim sanki adama geldim namaz kılmamı izlettim müslümanlıktan bahsedince amcam bein sinirlendirdi sonrad arazi oldu daha siteye girmiyorum tehdit ettim ama yerini biliyorum ona bi süpriz yapıcam mesajda çektim.
3 temmuz cumartesı oglum kafamı gecıyon benle haftaya cumartesı ben 4+12 vardıyesındeyım cumartesı akşam 4 den gece 2 ye kadar sarkabılır benım calısma benle kafa yapıyon burak senı sanrufa baglıcam kaşındınAbi bu cumartesi değil. 3 Temmuz..
vay be burak abı kavga göbek adım benım neden haberım olmadıAha senin nasıl haberin olmaz..
Konuya'da baktım kilitlenmiş
biraz eyyam gibi oldu ama Adaşımıda bilgilendirmem lazım konu burada
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=63745
kocum sen yanlış yapmıssın madem öyle bırsey var kes alısverısı al malını ver paramı ustalık parasını versen olan olmuş artık alışverış yapmıssın ya butun seyler senımı buluyoro adam için çok güzel süprizlerim olucak bu adam bütün parçaları verecekti ve fiyat olarakta bi iphone anlaştık ve bu parçaların yarısını vermedi sonrdada nasıl olduda parasını verdim anlamıyorum hala o konuda şaşkınım ama ben hakkımı alıcam şerefsizden bilerek bekliyorum zaman birz geçsin hiç ummadığı anda evinide biliyorum iş yerinide hatta her eri biliyorum onun hiç beklemediği anda süpriz yapıcam
3 temmuz cumartesı oglum kafamı gecıyon benle haftaya cumartesı ben 4+12 vardıyesındeyım cumartesı akşam 4 den gece 2 ye kadar sarkabılır benım calısma benle kafa yapıyon burak senı sanrufa baglıcam kaşındın