bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aha senin nasıl haberin olmaz..
Konuya'da baktım kilitlenmiş :D
biraz eyyam gibi oldu ama Adaşımıda bilgilendirmem lazım konu burada
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=63745

o adam için çok güzel süprizlerim olucak bu adam bütün parçaları verecekti ve fiyat olarakta bi iphone anlaştık ve bu parçaların yarısını vermedi sonrdada nasıl olduda parasını verdim anlamıyorum hala o konuda şaşkınım ama ben hakkımı alıcam şerefsizden bilerek bekliyorum zaman birz geçsin hiç ummadığı anda evinide biliyorum iş yerinide hatta her eri biliyorum onun hiç beklemediği anda süpriz yapıcam

yaw bi şerefsiz biri vardı siteden yeni üye işi düşünce giren biri ihtiyar diye biri bu adamla bi telefonda konuştuk. tam bi dolandırıcı çıktı işte ondan dolayı beni sinirlendirdi bide utanmadan ben sesimi çıkartmadım yok verdim gittti parasınıda ödedim.

sonrada bi baktım utanmadan siteye gelmiş yazıyor bildiğiniz gibi değil neymiş ben kendimi dindar göstermişim :) sanki adama geldim namaz kılmamı izlettim müslümanlıktan bahsedince amcam bein sinirlendirdi sonrad arazi oldu daha siteye girmiyorum tehdit ettim ama yerini biliyorum ona bi süpriz yapıcam mesajda çektim.

Abi bu cumartesi değil. :D 3 Temmuz..
3 temmuz cumartesı oglum kafamı gecıyon benle haftaya cumartesı ben 4+12 vardıyesındeyım cumartesı akşam 4 den gece 2 ye kadar sarkabılır benım calısma benle kafa yapıyon burak senı sanrufa baglıcam kaşındın :D
Aha senin nasıl haberin olmaz..
Konuya'da baktım kilitlenmiş :D
biraz eyyam gibi oldu ama Adaşımıda bilgilendirmem lazım konu burada
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=63745
vay be burak abı kavga göbek adım benım neden haberım olmadı :D

yaw anlamıyorum sitede olması gereken ne biliyor musun aktif süresi ve attığı mesaj sayısına dikkat edilerek satılık ilanı yazılması gerek.

sen burak bana yanlış yaparmısın? ne bilim burdan tanıdığımız insan yemek yemişiz onu yapmışız bunu yapmışız yanlış yapar mı yok yapmaz ama bişeyler satmak için giriyorsan bi siteye ozaman izin vermemen gerekir tabii bence

o adam için çok güzel süprizlerim olucak bu adam bütün parçaları verecekti ve fiyat olarakta bi iphone anlaştık ve bu parçaların yarısını vermedi sonrdada nasıl olduda parasını verdim anlamıyorum hala o konuda şaşkınım ama ben hakkımı alıcam şerefsizden bilerek bekliyorum zaman birz geçsin hiç ummadığı anda evinide biliyorum iş yerinide hatta her eri biliyorum onun hiç beklemediği anda süpriz yapıcam
kocum sen yanlış yapmıssın madem öyle bırsey var kes alısverısı al malını ver paramı ustalık parasını versen olan olmuş artık alışverış yapmıssın ya butun seyler senımı buluyor :D

Vay arkadaş.. Neyse Mustafa sıkma canını ilanın kendisi ofsayt zaten..Kim arabasının orjinal parçalarını satarki...umarım zararın çok olmamıştır..

Geri