bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw anlamıyorum sitede olması gereken ne biliyor musun aktif süresi ve attığı mesaj sayısına dikkat edilerek satılık ilanı yazılması gerek.

sen burak bana yanlış yaparmısın? ne bilim burdan tanıdığımız insan yemek yemişiz onu yapmışız bunu yapmışız yanlış yapar mı yok yapmaz ama bişeyler satmak için giriyorsan bi siteye ozaman izin vermemen gerekir tabii bence
şu forumun şöyle bı yanlışı var :confused:
yenı uye olan herhangı vatandaş hemen satılıklardan konu acıp bırşeyler satmaya kalkıyor yanı tıcaret dusunuluyor hemen msj sayılarıyla satılıklarda konu acılması ıcın uyelık sınırlandırılması gerek benım bır arkadasımda vardı forumdan ıstanbuldan unuttum ısmını sattıgın urunu guvenerek yolladı adam ne parasını yolladı ne de foruma gırdı kayboldu gıttı yazık ayıp bunun gıbı örnekler cok kımseye guvenemıyorsun .. :(

kendısı aylak lık edıp foruma gırmesın konuyada gırmesın bakmasın ne kamıl adamlar var ya :D
yaparız yenı logo :D

işin içinde zarar yok salak adam satılık diyor bide biz takasa girdik ne bilim galyana geldi bi anda basiretim bağlandı o anda ama hıncımı alıcam merak etmeyin. o adam bütün parçaları vericem dedi sonuna kadar

kendısı aylak lık edıp foruma gırmesın konuyada gırmesın bakmasın ne kamıl adamlar var ya :D
yaparız yenı logo :D

Dur abi sen bak ben nasıl kavga çıkarıcam şimdi. :D

Zaten gerginim. :D

işin içinde zarar yok salak adam satılık diyor bide biz takasa girdik ne bilim galyana geldi bi anda basiretim bağlandı o anda ama hıncımı alıcam merak etmeyin. o adam bütün parçaları vericem dedi sonuna kadar

Abi ben senin bu mesajına cevap vericektimde,ne cevap vereceğimi unuttum. :D

boşver aga artık olan olmuş almısın malzeme vermıssın para uzatmaya gerek yok sana ders olsun kanka allaha havale et :rolleyes:;)
ben 4+12 vardıyesındeyım sen cumartesı gelıcen kesın cumartesı calısıyorum ben ya pazar yapsak 4 temmuz :D

boşver aga artık olan olmuş almısın malzeme vermıssın para uzatmaya gerek yok sana ders olsun kanka allaha havale et :rolleyes:;)
ben 4+12 vardıyesındeyım sen cumartesı gelıcen kesın cumartesı calısıyorum ben ya pazar yapsak 4 temmuz :D

Pazar günü Abant var Mustafa abi orda..

Gitme diyorum ama.. :rolleyes:

:D

Geri