bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya beyler ataewler barıs mahallesınde sonax acılmıs erbay ısımlı bunun yerını bılen var mı?ADRES :
Barış Mh. 5. Km

İzmir Yolu Cd. 5. Km

Elson Plaza

No:200

NİLÜFER
.............mtv garantiden ödeyenlere 125 tl yapmıslar boya korumayı bende yaptrayım dedım....bılen varmı acaba????

duymuştum bunu ama gidip konuşmak lazım. yerini bilmiyorum ama bulmak kolay olur.

Kampanya 01.07.2010 tarihinde 00:00'da başlar ve 31.07.2010 tarihinde 23:59'da sona erer.
<LI done11="156">MTV ödemesini Garanti İnternet Şubesi’nden yapanlar kampanya kapsamında SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulamasını yarı fiyatına KDV dahil sadece 125 TL'ye satın alabilirler. Kampanya, Türkiye genelindeki tüm SONAX uygulama merkezlerinde sadece binek ve hafif ticari araçlar için geçerlidir. Uzun araçlar kategorisinde uygulanacak fiyat KDV dahil 156,25 TL’dir.
<LI done11="160">SONAX indirimi ve araç pas pas hediyesi, İnternet Şubesi MTV ödeme dekontu gösterilerek en geç 1 Eylül 2010 tarihine kadar SONAX Uygulama Merkezleri'nden sağlanabilir. SONAX Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulaması; Zift - Katran Temizleme, Reçine Temizleme, Kılcal Çizikleri Giderme, Harelenmeleri Giderme, Boya Parlatma, Boya Koruma uygulamalarını içeririr.

ya ben sımdı ewden cıkıp gdıp konusucam bakalım guzel bıseye benzıyomus bıde 6 ay garantılıymıs...

ben su an görükleydeyım farketmez ıstersen beraber gderız...bu arada burak akbulut nerelerde yaaaa??

emre bende easytronıc kullanıyorum senn aracta hıc durup durrken f sanzıman hatası verdı mı??

arabayı ilk aldığım zamanlar yani 1.5 sene önce falan bi başıma gelmişti. stop edip tekrar çalıştırdıktan sonra gitti normale döndü yani o günden beri de bi daha başıma gelmedi. gelmesin de zaten maşallah :)

Geri