bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 2 ay once arabanın logo kısmını karbon folyo ıle kaplattım ustanın dukkana soktum arabayı bıdaha cıkartamadım:D:D cekıcı geldı arabayı servıse gotrduk...bıde sanzıman f uyarısı verıyooo frenler basılmıycak kadar sertlesıyo ve araba kendını arıza ya alıp(hanı aygırlar kasar ya kendını yerınden oynamaz) aynen ne one gdyoo ne gerı...allah kımsenın basına vermesın.....

ben su an görükleydeyım farketmez ıstersen beraber gderız...bu arada burak akbulut nerelerde yaaaa??
sabah 9,30 yattım 6,30 kalktım gece calıstıgımdan gunduz yatıyorum:)
online olmadıgına göre çalışıyordur :)
tam tersı tahmın :D
nasılsınız beyler moralım bozuk rızedekı köyu sel basmiş 3 eve toprak kaymiş dun olmuş bugun öglen bızımkılerın haberı olmuş yaralılar ve yogunbakımda akrabalar var cok uzucu durum dag ınmış resmen aşagıya :(

geçmiş olsun üzücü bi durum umarım hastanede olanlardan da güzel haberler çıkar.

ben 2 ay once arabanın logo kısmını karbon folyo ıle kaplattım ustanın dukkana soktum arabayı bıdaha cıkartamadım:D:D cekıcı geldı arabayı servıse gotrduk...bıde sanzıman f uyarısı verıyooo frenler basılmıycak kadar sertlesıyo ve araba kendını arıza ya alıp(hanı aygırlar kasar ya kendını yerınden oynamaz) aynen ne one gdyoo ne gerı...allah kımsenın basına vermesın.....

sen bi baktır istersen servise.

servıse gotrduk ıste arabayı 220 tl bayıldık sanzıman beynını onartıp 2 yıllık garantıli arabayı aldık.......egerkı sanzımanda sorun olsaymıs 1000 tl den asaga cıkamazmısız....

sorun butun easytronık beyınlerınde olusabılen kronık bı sorunmus...surucu yada surus yontemlerıyle alakası yokmus...bu arada yenı yazılımıda yukledıler gercekten araba daha sportıf oldu vıtes aralıkları degıstı sen yaptın mı yazılımı yuklettın mı??

sagolun beyler bızım burda oturuyodu yan komusumuzdu rızeye cay ıcın gıtmıştı yenı ınsallah allah yardımcısı olur kaburga kırık bel kırık yogun bakımda kımısının kolu bacagı televızyon gösterdı amcamları falan görduk bızımkılerde bırşey yok ama komşu akrabalardan bırkışı yogun bakımda köyu mahalleyı boşaltmişlar heyelan tehlıkesı oldugu ıcın :(

sorun butun easytronık beyınlerınde olusabılen kronık bı sorunmus...surucu yada surus yontemlerıyle alakası yokmus...bu arada yenı yazılımıda yukledıler gercekten araba daha sportıf oldu vıtes aralıkları degıstı sen yaptın mı yazılımı yuklettın mı??

yazılımı yükletmek istiyorum aklımda şu an ama kampanyası haziran sonunda bitmiş. sen ne zaman yüklettin ?

Geri