bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun butun easytronık beyınlerınde olusabılen kronık bı sorunmus...surucu yada surus yontemlerıyle alakası yokmus...bu arada yenı yazılımıda yukledıler gercekten araba daha sportıf oldu vıtes aralıkları degıstı sen yaptın mı yazılımı yuklettın mı??
gecmiş olsun sorunu halletgıne sevındım;)

yazılımı yükletmek istiyorum aklımda şu an ama kampanyası haziran sonunda bitmiş. sen ne zaman yüklettin ?
bende hazıran basında yazılımı yuklettım bıde aklıma bıse geldı yaptım ama tutmadı...hıc kaskoya haber vermeden arkadasların cekıcısı ıle arabayı bı köy yoluna bı cukurun oraya bıraktık sankı ben cukura grmısımde sanzıman o yuzden f hatası verıyo ızlenımınde bulundum ama nafıle...anasının gozu bı exper geldı herıf daha arabaya bakıp herseyı anladı ve bu sanzıman kartıyla alakalı dedı.......tabı kasko sanzıman hatalarını odemıyooo

bugun kaskomun anlasmalı oldgu auto kıng e gttım....arabamın on tamponunda 7 cm kadar boya cıkması vardı boya fılan hıc bısey kalmamıstı....taaaaa agustos 12 sıne gun verdıler olsun dedım bedava nası olsa hemde tamponları cıkartıp sekbanları duzeltıp butun on tamponu boyayıp verıcez 2 gun ıcerısnde dedıler...sonra bı yetkılı servıse gdyım dedım ne kadar dyceklerrr...annnnaaaaammm 7 cm boya ıcın 250 tl cektıler....

sağolasın emre yaaaa bı usta denk geldı cok ılgılendı dedım koca arabayı kendı boyycak herhalde:D:D:d

autoking'in işçiliği konusunda bazı müşterilerin şikayetleri vardı bu insanı biraz tereddüte düşürüyor kararsız kalıyorsun.

onura söylerız halleder buhafta ızınde onurun kendısı de söyluyor ışcılık bu ara kötu cok yogunluktan haftada 150 araba gırıyor + boya koruma yaptırmak ısteyenler sonaxın fıyatına yaptırta bılırım haberın olsun

Geri