bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O bize gelsin Görkem abi. :D Bi o Pas'ı seviyorum oda şarkısını. Kendisini sevmem. :D

Günaydın.
Ferhat Göçer'i kaçırdığıma çok üzüldüm. Yeğeni gezdirmek için kültürparka gidince yıkıldım resmen. :D Soner Sarıkabadayı'nın bir kaç şarkısı haricinde dinlemiyorum :D

selam dostlar
2005 model opel astra aracıma BRC marka lpg dönüşüü yaptırdım 4 gün oldu , aracım tekleme yapıyor devir arac boşta çalışırken devir göstergesi sabit değil, motor stop edecekmiş gibi oluyor , ayrıca dönüşüm sonrası aracımda yakıt sistemi ile iligili olan arıza ışığı yandı nedeni ne olabilir yardımınızı rica ederim.

Bıktım bu araç için arayanlardan adam arıyor o paralara 91-92 modelleri var diyor varda temiz mi bakalım benim ki kadar :mad:

Bıktım bu araç için arayanlardan adam arıyor o paralara 91-92 modelleri var diyor varda temiz mi bakalım benim ki kadar :mad:

Abi sende onları delirt. :D

Bana diyolardı 35.000 olur mu diye,ben diyodum sizin olsa 35.000 liraya verirmisiniz. Adam aklı sıra lafı oturtacak ya bana,veririm diyodu. :D Bende diyodum o zaman siz benden 38.000 liraya alın ben sizden geriye 35.000 liraya geri alırım. :D Susup oturuyolardı.

Eğer senin ki gibi gelirsede örneğin;

Müşteri: Abi,aynı araç 36.000 TL'ye var.
Ben: Tamam o zaman gidip onu alın. :)

Geri