toplasın bı ara bakarız ugrasırız o işle yardımcı olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toplasın bı ara bakarız ugrasırız o işle yardımcı olurum
ya burak abı bunlar fanı işler acarsın camı bakarsın keyfıne yapılır sonucta elı bollaşınca gurkan söyle canın ısıkmasın ıstabul baglantısı kurcam ulaşamıyorumEywallah 10 numarasın sen zaten gelir şimdi canı çok sıkıldı sigara içiyor dışarıda..
ya burak abı bunlar fanı işler acarsın camı bakarsın keyfıne yapılır sonucta elı bollaşınca gurkan söyle canın ısıkmasın ıstabul baglantısı kurcam ulaşamıyorum
tamam gurkan hallderız sıkma canını akşam 8 kadar acıkmış zaten bıze oluru ne olur ne bıter söyler zatenBurak teşekkür ederim.valla isyan ettim edicem. Şimdi toplatırıyorum aracı. Artık yaz bitti sayılır.Uygun bişey ayarlayabilirsek ilerleyen zamanda o zaman yaptırıcaz artık
tamamdır burak ;-) sana güveniyorum ;-)
Azizeyiz gökhan ben mesut keyıf yapiyoruz valla yorgun gecen gunun adindan
allah razı olsun atılla abı elımızden berşey gelırse gene yardımcı oluruz elektırık aydınlatma mevzsu falan bu onlarla haşır neşırım berker abıye söyle söylıyım gökhana ledlı stop taktık maşallah super oldu sanada tavsıye ederım berker abı takması benden alması sendenBugün autoking'te boya koruma yaptırdım.Saolsun Onur yardımcı oldu. Yönlendirmen ve tavsiyen için teşekkür ederim Burak. Hatta bir ara Berker beyde uğradı, yemek yedik birlikte... Senden bahsettik, sayfada supervisor gibi çalışıp, herkese yardımcı olduğundan bahsettik.
aynen mesut ugrastırdı bıraz elektırıkcıye bozuldu yanındakı eleman işi ögretınce şekıl yaptı ben onun aklını aldım çalışmadı kıt hehhehe
Güzel gündü be o kadar uğraştın burak abi sonunda yaktın xenonları Ellerine sağlık sıra bende