bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmıs olsun abı yagmur cok kotu oldu 2 gundur duraga cıkareken ıslandık ya öyle boyle yagmadı baya yagmur yagdı [/B]

teşekkürler. bende 35 yaşıma geldim bu kadar uzun süren yoğun yağış pek hatırlamıyorum. yukarlarda bir yerler açık kaldı galiba :)

İyi Akşamlar Bursa.

Yollar berbat..

Bu akşam mediamarkt'a gittik gezmek amacıyla albeası olan bi abimle.. Alınacak hiç bir şey yoktu.

Gelirken acaip trafik vardı havada yağmurluydu bizdede hız vardı biraz,önümüzde ki araç ani fren yapınca yüklendik frene araba kızakladı,kontrolden çıktı kendimizi sol şeritteyken orta şeritte minibüsün önünde bulduk Allah'tan minibüs yavaştıda bir şey olmadı. Fiatında frenlerine,yol tutuşuna güvenmemek lazımmış zaten güvenlikte düşük olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkcası..

Gelirkende panayır tarafından geldik yollar komple su plaka düştü zar zor sağ salim ulaştık eve çok şükür..

gecmış olsun yollar cok kotu dıkkat edın

media markt'in arka tarafında, terminal otoparkının yanında yerde bi 34 plaka vardı sizin miydi o Burak :D

iyi akşamlar Bursa

ıyı akşamlar beyler

bugun sabah yağmur yağıyor işe arabayla gideyim dedim
bin pişman oldum heryerde su birikintisi
güzergah üzerinde bi yerde su birikintisi vardı baktım şahin saplanmış kalmış
ben girmedim
dosaba gitcektim yeşil şehirin ordaki yolu kullandım
akşam gelirken yine aynı yolu kullandım bu seferde sağ şerip iptal 3 şeritli yol
olmuş 2 şerit en sağ şeritden diz boyu su akıyo
acaip korktum saplamcam bi yere diye:D

Geri