bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muroya edıtıona da tup takrtırıyoruz tuplu öfkelı olucak hayırlı olsun arac akşam cıkıcak muro az yakıpta gazlıcan bundan sonra :D
tup ısteyen varsa benle ırtıbata gecsın yesnı ıstem zavollıyle hızmetdeyız hehhe :D
sedat?:D

aynen kardesım :D

bidaha gittiğinde sor bakalım M3 e lpg takıyo mu?:D tolga sordu dersin o anlar:):)

babasına bıle takar sen rahat ol muhahah :D

kaça taktırdınız burak tüpü :)

merhaba arkadaşlar bende bursadan yazıyorum ayrıca trabzonluyum konuyu açan arkadaşta benim gibi galiba

Bravo Bursa uzun zamandır ilk defa seyrettiğim bir maçtan zevk aldım Fenalık gelmişti yan pas geri pas futboldan...
Dikine oynayan iki takım Ama Bursa bir başkaydı. Şu sercan biraz becerikli olsaydı fark olacaktı..

Bravo Bursa uzun zamandır ilk defa seyrettiğim bir maçtan zevk aldım Fenalık gelmişti yan pas geri pas futboldan...
Dikine oynayan iki takım Ama Bursa bir başkaydı. Şu sercan biraz becerikli olsaydı fark olacaktı..
artık bır santafor alsınlar bu salagın yerıne bursa bu sercanla yol alamaz satsınlar artık öne gelıyor boguyorlar gol yok kahroldum ya şu feneve nasıl yenemedıler :(

artık bır santafor alsınlar bu salagın yerıne bursa bu sercanla yol alamaz satsınlar artık öne gelıyor boguyorlar gol yok kahroldum ya şu feneve nasıl yenemedıler :(
Herifte müthiş bir yetenek var ama kafa çalışmıyor.. O adamı tesislere kapatıp sadece son vuruş çalıştıracaksın başka yolu yok gerçi Ertuğrul hoca uğraşmıştır ama başedememiş anlaşılan..
Volkan çok kötü kadrodışı olayından beri sahada uyurgezer gibi...
Turgayı beğenmezdim bu maçta çok beğendim hem kafa çalışıyor hemde iki ayağını birden iyi kullanıyor..

Geri