bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Symbol aldım abi 2007 model aslında fena arabalar değil motor sesi nasıl seninkinin abi araç dize ise. Beni çok rahatsız ediyor sürekli teyp açık duymamak için daha önce hiç dizel kullanmamıştım o yüzden rahatsız ediyor beni ?

bendeki de 2008.Motor sesi içeri geliyor ama dizel için normal.sen bi de focus bin o zaman göreceksin motor sesini :) Bir süre sonra alışıyorsun ,duymamaya başlıyorsun motor sesini

Dizellerde öyle Aksel abi. Albea daha beter içine öyle bi ses alıyorki sanıyosun motor koltuğun altında. :D

Bizim arabanın içinde öyle çok aşırı bi ses yok çok şükür. :D

Burak Akbulut Uyannnnnnnnn :D

sonunda gazlı öfkeli arabama kavuştum bu işte emeği geçen burak akbulut.a teşekkürler.imi bir borç bilirim 10 numara oldu sanki hiç gaz takılmamış gibi ne belli oluyor gözle nede gaz pedalında bi değişiklik var tek kelimeyle perfect;)

Burak abiyle karşılaştık bugün özdilekte. :D

Dünde Görkem abiyle karşılaşmıştık. :D Bursalı opelciler geziyor.. :D

Burak abiyle karşılaştık bugün özdilekte. :D

Dünde Görkem abiyle karşılaşmıştık. :D Bursalı opelciler geziyor.. :D

burakcım kusura bakma laf anlatıyodum dalmışım seni sn anda yengen gördü:kop:

bendeki de 2008.Motor sesi içeri geliyor ama dizel için normal.sen bi de focus bin o zaman göreceksin motor sesini :) Bir süre sonra alışıyorsun ,duymamaya başlıyorsun motor sesini
focus la bır etmeyın allah aşkına hıç olmassa guzel sesı var o kadar motor sesı yok 2008 kullandık :D

sonunda gazlı öfkeli arabama kavuştum bu işte emeği geçen burak akbulut.a teşekkürler.imi bir borç bilirim 10 numara oldu sanki hiç gaz takılmamış gibi ne belli oluyor gözle nede gaz pedalında bi değişiklik var tek kelimeyle perfect;)
kankalalık yaparsın herhalde basslı öfkelı olıyım :kop::kop:

Geri