bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın Bursa

Zaten pek bişey beklemiyorum arabadan az yakması haricindede bir cacık yok süspansiyonları çok sert alışık değilim birde kamyon gibi çalışmasına alışamadım gitti :) 6 silindirin tadını çıkardım kendime araç almadığım sürece 6 silindir zor artık :)

valla aksel clıo dci vardı bu gece sabaha gece renoya koltuk getır gotur + mesaıcılerıde eve bıraktım ben böyle dandık clıo sembol görmedım cok sert suspansıyon 140 da allahım sana gelıyorum dedıgım oldu az yakmasından zıyade başka turlu bınmem dogan bınerım daha ıyı :(

Sıralı sistem sorun da yaratmaz benim araba (mercedes) tek nokta enjeksiyonlu olduğu için gaz uyum sağlamıyordu hep sorundu ama az yakıyordu orası ayrı :)
bızde sorun olmaz allahın ıznıyle herşey duzelcek :)

Günaydın Beyler..

Herkesin takdiri ama senin dediğin gibi doğandanda kötü araba değil yada bir opel kadar sorunlu araba değil.
ben begenmedım kardesım ben kışılıgım herseyın dogrusunu yuzune söylemek olmasından yanayım ben araban kötu demeyorum sembol kötu begenmıyorum bunların ıcındeyım oturdugun koltuga kadar sana barkot sıfır numarasına kadar sayarım yanliş anlama butce meselesı dogan daha saglam arabadır bunuda ıspat ederım ama gerek yok sen bınıcı gözuyle baktıgın ıcın sana onmura gözukur :D
herseyı bırakarak sana hayırlı olsun kazasız belasız suruşler dılerım koltuklarındas problem varsa yardımcı da olurum aksel benı yanliş anlama kardesım w124 cok arıycaksın :D

ben begenmedım kardesım ben kışılıgım herseyın dogrusunu yuzune söylemek olmasından yanayım ben araban kötu demeyorum sembol kötu begenmıyorum bunların ıcındeyım oturdugun koltuga kadar sana barkot sıfır numarasına kadar sayarım yanliş anlama butce meselesı dogan daha saglam arabadır bunuda ıspat ederım ama gerek yok sen bınıcı gözuyle baktıgın ıcın sana onmura gözukur :D
herseyı bırakarak sana hayırlı olsun kazasız belasız suruşler dılerım koltuklarındas problem varsa yardımcı da olurum aksel benı yanliş anlama kardesım w124 cok arıycaksın :D

Benim yanlış anladığım yok bir önceki mesajımda çok bişey beklemediğimi söyledim zaten süspansiyonunun kötü olduğunu ve güvenliksiz olduğunu w124 ü de ararım doğrudur belki bir kaç güne kadar onuda geri alabilirim. Sonuçta ben az yaksın dedim aldım clioyu önümde 3 seçenek vardı ya 2007-2008 era alacaktım ya clio yada 2005-2006 corsa en mantıklısı clioyu almak geldi bana göre aldım ve şu an memnunum ilerde sorun çıkarırsada hayırlısı der yaptırır yine binerim.

Benim yanlış anladığım yok bir önceki mesajımda çok bişey beklemediğimi söyledim zaten süspansiyonunun kötü olduğunu ve güvenliksiz olduğunu w124 ü de ararım doğrudur belki bir kaç güne kadar onuda geri alabilirim. Sonuçta ben az yaksın dedim aldım clioyu önümde 3 seçenek vardı ya 2007-2008 era alacaktım ya clio yada 2005-2006 corsa en mantıklısı clioyu almak geldi bana göre aldım ve şu an memnunum ilerde sorun çıkarırsada hayırlısı der yaptırır yine binerim.
era bıraz daha ıyı ondanda fazla beklentı vermıyor clıo az yakıyor corsa 5,6 senelık arac masraf acagı dusunulurse clıo mantıklı kac model hangı paket koltugu aırbaglımı :rolleyes:

Era ların parçaları pahalı dediler ve sağlam değil dediler. Clio 2007 model 65.000 km de tek airbagli boş + boş anlayacağn abi :D

Hayırlı olsun Aksel....Güle güle bin 124ü düşünmemeye çalış..

Era ların parçaları pahalı dediler ve sağlam değil dediler. Clio 2007 model 65.000 km de tek airbagli boş + boş anlayacağn abi :D
yapma ya bızım arkadasda var abslı kılımalı cıft aırbag merkezı kılıt :D
2006 model 1,5 dcı 16500 aldı 3 ay evvell

era öyle ya hıc olmassa bıraz daha ıyı duruyor ıyı kacıyıor clıo gece asıldım yol bostu 140 kadar korktum arac yuksek havalancak mubarek kartıng yaparıyorum bıan sandım :D

herkes arabayı degıstı kımse bızı islatmaya göturmedı ya vay arkadaş saman altından su yurutuyonuz :D

Geri