bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes arabayı degıstı kımse bızı islatmaya göturmedı ya vay arkadaş saman altından su yurutuyonuz :D
Bende değiştirmedim aynen duruyor ama aldırıp verdirdiğimin haddi hesabı yok o ayrı..
Hem sende arabayı değiştirip duruyorsun asıl sen ne zaman ıslatmaya götürüyorsun...?

Bende değiştirmedim aynen duruyor ama aldırıp verdirdiğimin haddi hesabı yok o ayrı..
Hem sende arabayı değiştirip duruyorsun asıl sen ne zaman ıslatmaya götürüyorsun...?
yok abı nazardan kurtulamıyorum bu yuzden hergun ayrı arabayla gezıyosun dıyolar hepsıde opel cogu gulup gecıyorum arkadaslar ınanmıyor böyle forum ortamı var dıyom arkadas kanka hesabı dıyorum anca ınanıyorlar ben garıban astracıyım 650 tl calısıyorum vurmayın bana vurmayın :D:D

Hayırlı olsun Aksel....Güle güle bin 124ü düşünmemeye çalış..

Öyle yapıyorum abi ama ara sıra rüyalarıma girior kerata onuda geri alma durumu var bakalım olursa onuda saklayacağım ama kapalı garajım yok :(

yapma ya bızım arkadasda var abslı kılımalı cıft aırbag merkezı kılıt :D
2006 model 1,5 dcı 16500 aldı 3 ay evvell

era öyle ya hıc olmassa bıraz daha ıyı duruyor ıyı kacıyıor clıo gece asıldım yol bostu 140 kadar korktum arac yuksek havalancak mubarek kartıng yaparıyorum bıan sandım :D

Bende 17 ye aldım klima cd çalar ön camları otomatik merkezi kilit bunun dışında bişey yok sanırım :D Ben dün çevre yolunda görüklede 160 ı gördüm ama hiç güvenli gelmedi zaten gideceğide o ara hızlanmalar biraz iyi işte o kadar.

Öyle yapıyorum abi ama ara sıra rüyalarıma girior kerata onuda geri alma durumu var bakalım olursa onuda saklayacağım ama kapalı garajım yok :(

boşver satılan mal gerı alınmaz kardesım boşver artık devır ekonomı devri ;)

Bende 17 ye aldım klima cd çalar ön camları otomatik merkezi kilit bunun dışında bişey yok sanırım :D Ben dün çevre yolunda görüklede 160 ı gördüm ama hiç güvenli gelmedi zaten gideceğide o ara hızlanmalar biraz iyi işte o kadar.
aman basma aksel harbı araba gıdıyor havalanıyor sakat yapma gözunu sevıyım :(

Ben normalde sakin kullanan biriyim zaten abi 85-90 dün öyle bir denemek için bastım bir dahada olmaz zaten.

hadı ben yatar başbaş by

bursa günaydınn.. burak anfin sağlamda merak etme:):)

Aksel hayırlı olsun, symbol mu aldın clio hb mi, ben orasını kaçırmışım :) ben şirket aracı olarak symbol kullanıyorum , ortalama bir araba, geniş sedan az yakıyor ve sağlam, güvenlik ve konfor biraz yetersiz ama ona göre kullanırsan sorun olmaz. ben alıştım her işimi görüyor , az yakar iyi kaçar :good:

İyi haftasonları Bursa , hava açık ve güneşli ama sağlam bir ayaz vardı sabahtan

Aksel hayırlı olsun, symbol mu aldın clio hb mi, ben orasını kaçırmışım :) ben şirket aracı olarak symbol kullanıyorum , ortalama bir araba, geniş sedan az yakıyor ve sağlam, güvenlik ve konfor biraz yetersiz ama ona göre kullanırsan sorun olmaz. ben alıştım her işimi görüyor , az yakar iyi kaçar :good:

Symbol aldım abi 2007 model aslında fena arabalar değil motor sesi nasıl seninkinin abi araç dize ise. Beni çok rahatsız ediyor sürekli teyp açık duymamak için daha önce hiç dizel kullanmamıştım o yüzden rahatsız ediyor beni ?

Geri