bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar herkese. önümüzdeki haftaiçi bende gidicem muayeneye nerdekine gidiyim sizce ? ayrıca randevuyu nasıl alıcaz ?

Tuv un sitesinde randevu alabilirsin gemlik yogun olmuyor ama siran geldiginde hemen aliyorlar farketmez ha gemlik ha kestel

İyi Akşamlar Bursa,
randevu aldık TUV yolları taştan, haftaya perşemebey Gemlik istasyonundayız bakalım cam filminden başımıza geleceği biliyoruz da acaba başka bişey çıkacak mı...

abi sökme filmi fln hafif kusur olarak geçiriyolar benim camlar tavan fln hepsi geçti yanlız çamurluk sinyallerin parklara baglıysa onu iptal ettir agır kusur yazıyolar:)

korna var onu söktürücem. far ayarını yaptırıcam. ön takıma baktırıcam. başka nelere dikkat etmem gerekiyor ?

walla ben 1 ay önce girdim muayene.ye.. farlarım ayarsız+camlar filmli+sislerin bi tanesi yanmıyor+performans egsoz.. hafif kusurlu olarak geçirdiler:D lastiklerin iyi ise çamurluktaki sinyaller bağlı değilse her türlü geçersin;)

hangi istasyonda ? :) ona göre oraya gideyim bende.

ayrıca bi sorum daha var. vergi dairesinin sitesinden mtv'yi kredi kartıyla ödeme seçeneği var. bunu daha önce kullanan var mı ? ne kadar sağlıklı bi yoldur.

ön takıma fln zaten pek bakmıyolar benim şanzıman yag kaçırıyodu onu hafif kusur yazdılar çamurluk sinyali dışında hiç bi sorun yaşamadım yani diğer istasyonları bilmiyorum ama gemlik gayet sakin rahat oluyo e gelirseniz bi arayın çayımızıda için ya:)

geçen servis minibüsünü götürdügümde bu astrada ordaydı plaka fln yoktu üstünde camlar full aynalı fln geçirdiler sanırım

big11203912ueb.jpg

big11203912utj.jpg

big112039128ye.jpg

ayrıca bi sorum daha var. vergi dairesinin sitesinden mtv'yi kredi kartıyla ödeme seçeneği var. bunu daha önce kullanan var mı ? ne kadar sağlıklı bi yoldur.

Emre 3 senedir internetten alıyorum mtv yi kesinlikle sorun yaşamazsın hatta taksitli alma seçenekleride var :)

korna havalı ve camurluk sınyalı parkta yanmasın yeter dıger turlu gecersın lambalarına ayar yaptır 10 tl zaten mtc bende 2 senedır ınternetten öduruyorum problem olmadı ;)
ben temız kagıtt bıle almadım ınternet cıktısını ödedıgıme dahıl onu bıle göstermedım ınetrnetten hemen gecıyor hesaba ödedıgın gözukuyor muayne ıstasyonundan

Son düzenleme:
Geri