bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emre ,Persembe sabah 09.30 a Gemlik istasyonunda randevum var beklerim :)

Bende vergileri bir kaç yıldır netten ödüyorum, hatta dönemi içerisinde ödeyince (Temmuz ve Ocakta) 3 taksit imkanı bile oluyor :) bende hiçbir sorun yaşamadım.

Açıkcası ben kışlık lastikerimi taktırmadım, 195/50/15 lerle muayene girecegim, corsa da orjinalde böyle bir ölçü olmadıgı için acaba sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum :confused: Lastiklerim iyi durumda ama,dış derinlikleri yeterli

Fimleri hafif kusur yazacaklar ona sözüm yok, bakalım görecegiz hep beraber

günaydın hayırlı cumalar:)

bende 17 lerle girdim muayneye bi sıkıntı yaşamadım ama istanbulda bi arkadaşım megane rs iyle muaynede sıkıntı yaşadı orjinal 17leriyle geçirmediler 15 veya 16 olması gerekli demişler ki arabanın güneşligin de fabrika stickerında 17 veya 18 jant lastikle kullanılmalıdır yazısını sallamamışlar:) yetkili servisten jant lastik orjinaldir gibi bi kagıt alıp öyle geçirdi aracını:D ama burda bişey diyeceklerini zannetmiyorum:)

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar akılınızda olsun aracınız trafikten men olursa yani süre verilirse satış yapılmıyor :D benim başımda öle bi bela varda .. :D

arkadaşlar bişey sorucam, önceden egsoz muaynesini ayrı yaptırıyordum ama son zamanlarda hep sıfır araçlara binmek nasip olduğundan son durumu bilemiyorum. egsoz muayne uygulaması ve periyodu nedir? benim golfün baharda muaynesi gelecek(3. yıl) o zaman mı yaptırmam lazım?

Atilla Kaptan sıfır araçlarda ilk üç yıl muafsın, sonra yaptırman lazım.Bu arada muayene ile egsoz muayenesi bagımsız işliyor, yani egsoz muayenen yok diye fenni muayenede takılmassın.Bu arada TUV istasyonlarında egsoz muayene yapıyorlar,22 tl gibi bir ücreti var

Hayırlı cumalar herkese.

Yeni aldığımız bisi kendim toplamak istiyorum taban halısına ihtiyacım var bunu nerden bulabilirim ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Hayırlı cumalar herkese.

Yeni aldığımız bisi kendim toplamak istiyorum taban halısına ihtiyacım var bunu nerden bulabilirim ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Hayırlı OLsun Aksel, kaça aldınız, km / model i filan nedir,

Taban halısını Usta bir döşemeci değiştiremezmi ?

Geri