bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese çok teşekkürler bilgiler için. mtv'yi netten ödüyorum ona karar verdim. yarında sigorta kasko işlemlerini yaptırıcam sonra da randevuyu alırım.

camlarda fılım varsa bırsey olmaz sokturme hafıf kusur gecıyor sılekceklerın su fıskıyerın calıssın ve arabanın altını yıkat yaglı gözukmesın adam ıncelemez fazla temız der gecer hemen

iyi geceler arkadaşlar. astra sedan h kullanıyorum ve kışlık psapasım yok servisste 160 tl istediler. yakınlarda paspas alan arkadaş var mı acaba?

yalovo yolunda uc el yedek parcada orjınal halı vardı opel logolu 120 cıvarında bırsey ıstıyodu astra g nınkıne servıste plastık kışllık sordum kaucuk orjınal 50 tl ıdı

umarım hala vardır 50 tlye . bir kaç hafta önce izmir yolundaki servise uğramıştım 160 tl demişlerdi. hafta sonu bakmaya çalışayım. teşekürler

camlarda fılım varsa bırsey olmaz sokturme hafıf kusur gecıyor sılekceklerın su fıskıyerın calıssın ve arabanın altını yıkat yaglı gözukmesın adam ıncelemez fazla temız der gecer hemen

tamam yarın iş çıkışı halledeyim bunları hepsi aklımda tekrar sağolun. umarım başımız ağrımadan geçeriz muayeneden. iyi geceler herkese. Allah'a emanet olun.

umarım hala vardır 50 tlye . bir kaç hafta önce izmir yolundaki servise uğramıştım 160 tl demişlerdi. hafta sonu bakmaya çalışayım. teşekürler
ne 160 tl sı ya bunlarda ıyıce soyguncu olmuş ben halısını 120 tl almadım sen genede sor yalova yolundakıne

Fethi Bey beşyol tarafında rahatlıkla bulursunuz. Ben geçen kış öncesi almıştım kauçuk paspas takımı yanılmıyorsam 30 tl idi. çok para vermenize gerek yok araştırın bulursunuz. beşyola doğru inerken sağ tarafta bi dükkandı ismini hatırlamıyorum ama sırf paspas üzerine bi dükkandı diye hatırlıyorum. lambaların ordaki üst geçide gelmeden hemen orlarda bi yerde.

Geri