iyi geceler herkese yarın corsama egsoz ucu taktırıyorum oval bişey olucak önerdiğiniz marka var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boşver elleme abı al angel aye yada orjın cıkması bull sıyah taban yada bu kardesının tavsıyesını dınle yapan yerler var yönlendırırım cıkma far alcan bozucan ıcını sıyah boyatcan ısıya dayanaklı boyayla farı acması kapaması bı dert zaten buhar yaparsa canın sıkılırBeyler merhaba,
Bir sorum olacak; Bu far boyama işi nasıldır. Nelere dikkat etmek gerekir, bursa'da neresi yapar??
Beyler merhaba,
Bir sorum olacak; Bu far boyama işi nasıldır. Nelere dikkat etmek gerekir, bursa'da neresi yapar??
boşver elleme abı al angel aye yada orjın cıkması bull sıyah taban yada bu kardesının tavsıyesını dınle yapan yerler var yönlendırırım cıkma far alcan bozucan ıcını sıyah boyatcan ısıya dayanaklı boyayla farı acması kapaması bı dert zaten buhar yaparsa canın sıkılır
hayırlı olsun cagatay gule gule kullan kardesım
teşekkür ederim abi yavaş yavaş başladık işte şu senin önerdiğin yere de bir gidemedim spoiler için far konusunda da sana katılıyorum çok sıkıntılı bir iş sırf buğu yapacak diye xenon taktırmadım