bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi geceler herkese yarın corsama egsoz ucu taktırıyorum oval bişey olucak önerdiğiniz marka var mı

sonunda egsoz başımıda taktırdım :D

Beyler merhaba,
Bir sorum olacak; Bu far boyama işi nasıldır. Nelere dikkat etmek gerekir, bursa'da neresi yapar??

Beyler merhaba,
Bir sorum olacak; Bu far boyama işi nasıldır. Nelere dikkat etmek gerekir, bursa'da neresi yapar??
boşver elleme abı al angel aye yada orjın cıkması bull sıyah taban yada bu kardesının tavsıyesını dınle yapan yerler var yönlendırırım cıkma far alcan bozucan ıcını sıyah boyatcan ısıya dayanaklı boyayla farı acması kapaması bı dert zaten buhar yaparsa canın sıkılır
hayırlı olsun cagatay gule gule kullan kardesım

Günaydın..

Beyler merhaba,

Atilla abi illana yaptırmak istiyorsan dereboyunda tuning16 var güzel işçilikleri var selamımı söylersen ilgilenirler. Telefon numaralarınıda verebilirim istersen.

boşver elleme abı al angel aye yada orjın cıkması bull sıyah taban yada bu kardesının tavsıyesını dınle yapan yerler var yönlendırırım cıkma far alcan bozucan ıcını sıyah boyatcan ısıya dayanaklı boyayla farı acması kapaması bı dert zaten buhar yaparsa canın sıkılır
hayırlı olsun cagatay gule gule kullan kardesım

teşekkür ederim abi yavaş yavaş başladık işte şu senin önerdiğin yere de bir gidemedim spoiler için far konusunda da sana katılıyorum çok sıkıntılı bir iş sırf buğu yapacak diye xenon taktırmadım

bursa da bir buluşmamı düzenlesek :D

Geri