bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Xzenon takmakla bugu yapmaz aslinda işcilik önemli far içi acilip camidan sökmekten bahsetmiştım :)

yok Burak abi söylemek istediğini anladım da:D arkası delik kalınca içeri su kaçıyor herhalde buğu yapıyor bazıları diyor silikonla kapa birşey olmaz bazıları diyor bazılarıda yapacak olduktan sonra silikonla bile yapar diyor valla kafam allak bullak oldu :D

yok Burak abi söylemek istediğini anladım da:D arkası delik kalınca içeri su kaçıyor herhalde buğu yapıyor bazıları diyor silikonla kapa birşey olmaz bazıları diyor bazılarıda yapacak olduktan sonra silikonla bile yapar diyor valla kafam allak bullak oldu :D

xenon takarken hiç bişey delinmiyor ki orjinal ampul çıkartılıp xenon ampulu takılıyo xenon beyni de kaput altında farklı bi yere takılıyo far içi siyaha boyanırsa o zaman su alma sorunu olur.

xenon takarken hiç bişey delinmiyor ki orjinal ampul çıkartılıp xenon ampulu takılıyo xenon beyni de kaput altında farklı bi yere takılıyo far içi siyaha boyanırsa o zaman su alma sorunu olur.

farın arkasındaki kapak deliniyor yoksa kablolarını nasıl çıkaracaklar

evet farın arkasındakı kapak delınıyor ampul kablosu cıkması ıcın ;)
berker abı buluşma planlıyoduk gene duruldu ortalık :)
yaşlandık berker abı :D

arkadşalar bugün carefourun ordaki bpden euro diesel aldım ama adamlar ne verdilerse akşamında araba yokuşta kalkmamaya başladı vede gaza bastıkca devir ve hız düşüyordu asla ordan benzin yada mazot almanızı tavsiye etmem artık sulu mazot mu koydular ne yaptılarsa daha öncede bir aile dostumuz benzin almış onada aynısı olmuş careffourun yanındaki BP

evet farın arkasındakı kapak delınıyor ampul kablosu cıkması ıcın ;)
berker abı buluşma planlıyoduk gene duruldu ortalık :)
yaşlandık berker abı :D

bende giriğim bütün ortamları durultuyorum var bi bozukluk demekki geçen yıl drag drag dediler gitmeye niyetlendim iptal olmuş clioların buluşması vardı gitmeye niyetlendim oda iptal olmudu şimdi buna niyetlendik bu buluşmada iptal :D

Geri