bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Xzenon takmakla bugu yapmaz aslinda işcilik önemli far içi acilip camidan sökmekten bahsetmiştım :)

boşver elleme abı al angel aye yada orjın cıkması bull sıyah taban yada bu kardesının tavsıyesını dınle yapan yerler var yönlendırırım cıkma far alcan bozucan ıcını sıyah boyatcan ısıya dayanaklı boyayla farı acması kapaması bı dert zaten buhar yaparsa canın sıkılır
hayırlı olsun cagatay gule gule kullan kardesım

saolsın Burak, haklısın vazgeçtim. Dertsiz başa dert açmaya gerek yok:) Aslında temiz, uygun bir çıkma GT farı bulsam, benimkini de bir yere okutursam anca öyle mantıklı geliyor.

saolsın Burak, haklısın vazgeçtim. Dertsiz başa dert açmaya gerek yok:) Aslında temiz, uygun bir çıkma GT farı bulsam, benimkini de bir yere okutursam anca öyle mantıklı geliyor.
abı genc ken ıyı oluyodu yas ılerledıkce kafa agırtıyor bunlarla ugrasmaya degmez al gt cıkması far daha ıyı ugrasma derım ılla olcaksa ucuz malıyettlı angel 2cı ell bak derım onunda buhar yapar kısın yapmaz dıyen varsa yalan soyler :D

abı genc ken ıyı oluyodu yas ılerledıkce kafa agırtıyor bunlarla ugrasmaya degmez al gt cıkması far daha ıyı ugrasma derım ılla olcaksa ucuz malıyettlı angel 2cı ell bak derım onunda buhar yapar kısın yapmaz dıyen varsa yalan soyler :D

Hayırdır Burak, yaşlanıyormusun yoksa ne :)

merhaba arkadaşlar :D

Geri