İyi akşamlar arkadaşlar, bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Bugün öğle saatlerinde hiçbir şey yokken, normal giderken birden motor arıza ışığı yandı. Sonrasında Akü ve Yağ ışıkları yandı ardı ardına ve araç silkeleyerek durdu. Çalıştırmaya çalıştım, ilk marşta çalışmadı, ikinci marşta çalıştı normal şekilde, ancak her zaman sönen motor arıza ışığı söndü, ancak 2 saniye sonra tekrar yandı. Sonrasında sanayiye gidiyordum, bir yere uğradım giderken, arabaya tekrar bindim ve tek marşta çalıştı, motor arıza ışığıda söndü. Sonrasında 30 dakika sonra durdurup çalıştırmak istediğimde tekrar marş yemedi. Marşa basıyorum çok ama çok zor çalışıyor hemen stop ediyor. Marşa basarken gaz verince stop etmiyor. Çıldıracam. Tam sanayiye girdim derken arıza ışığı söndü. Eve gelirken aynı şeyi yaptı, neyse gaz vererek çalıştırdım, sonrasında evin önüne geldim. Denemek istedim, aynı şeyi yapacak mı diye, yok arkadaş tık diye çalışıyor alet :S
Hiç anlamadığım için motor olayından canım sıkıldı. Ne olabilir sizce bu ? Malum yarın pazar, kapalıdır her yer.. İnegöl'de de yapacak yer bulmak zor. Nedir bu arabanın derdi dostlar ?