bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sercan kardeşim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu aracın motorundan anlamamak ne menem bir iştir arkadaş ya sinir oldum ! sanayiye gitsem inegölde kime güvenecem de vericem aracı, ne bileyim 98 de olsa o benim arabam :))))
Şunu sormak isterim, özel servise götürsek ( yetkili servis yok) onlarda arızaları görebilecek tech2 sanırım o cihazdan var mıdır ?
ben yardımcı olurum kardesım gel bursaya ;)

merhaba arkadaşlar

Sercan kardeşim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu aracın motorundan anlamamak ne menem bir iştir arkadaş ya sinir oldum ! sanayiye gitsem inegölde kime güvenecem de vericem aracı, ne bileyim 98 de olsa o benim arabam :))))
Şunu sormak isterim, özel servise götürsek ( yetkili servis yok) onlarda arızaları görebilecek tech2 sanırım o cihazdan var mıdır ?

tüm özel servislerde olası gereken bir cihaz mutlaka vardır ama özel servisten kastın alelade bir tamirciyse olmaya bilir

İnegölde çok zor abi Sen burak abi ile direk itribata geç o halleder.

arkadaşlar günaydın.. sizinde bilginiz olması açısında bi konu paylaşacağım: akşam enişteme 7554444 numaradan msj geldi 250 kontörpuan kazandınız bu numarayı arayıp alabilceğimizi bildirmişler. bizde bu numarayı aradık eniştemden kimlik bilgileri ve kredi kartı bilgilerini güvenlik ve kontrol amaçlı olduğunu söyleyip aldılar ama şunu demediler 2 senelik üye olup 79 tl diye bişi demediler.. sabah netten araştırdığımda bi çok insanı bu şekilde dolandırmışlar siz siz olun kimseye kredi kartı bilgilerinizi vermeyiniz ve bu şekilde gelen mesaj yada mailleri dikkate almayınız. turkcell bu kadar aciz bir duruma düşmüştür bilginiz olsun...

Günaydın.

Murat abi aynı durum benimde başıma geldi üye olacaksınız gibi bir konuşma geçmediyse aranızda itiraz edin iptal ediyorlar. Bir nevi yersen hesabı. Ben şikayetçi olacağımı bildirdim hemen iptal ettiler üyeliğimi hakkınızı arayın.

Geri