hoşgeldın ömer keyıflı forumlarGünaydın millet bende bursadanım ihsaniye vergi dairesine cok yakınım varmı komşu ?
gunaydın kankı nabergünaydın millet..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldın ömer keyıflı forumlarGünaydın millet bende bursadanım ihsaniye vergi dairesine cok yakınım varmı komşu ?
gunaydın kankı nabergünaydın millet..
ben yardımcı olurum kardesım gel bursayaSercan kardeşim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu aracın motorundan anlamamak ne menem bir iştir arkadaş ya sinir oldum ! sanayiye gitsem inegölde kime güvenecem de vericem aracı, ne bileyim 98 de olsa o benim arabam )))
Şunu sormak isterim, özel servise götürsek ( yetkili servis yok) onlarda arızaları görebilecek tech2 sanırım o cihazdan var mıdır ?
ben yardımcı olurum kardesım gel bursaya
Sercan kardeşim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu aracın motorundan anlamamak ne menem bir iştir arkadaş ya sinir oldum ! sanayiye gitsem inegölde kime güvenecem de vericem aracı, ne bileyim 98 de olsa o benim arabam )))
Şunu sormak isterim, özel servise götürsek ( yetkili servis yok) onlarda arızaları görebilecek tech2 sanırım o cihazdan var mıdır ?
Sercan kardeşim, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu aracın motorundan anlamamak ne menem bir iştir arkadaş ya sinir oldum ! sanayiye gitsem inegölde kime güvenecem de vericem aracı, ne bileyim 98 de olsa o benim arabam )))
Teşekkürler, ama hafta içi özel bir okulda çalıştığım için izin almak epey zor.. derslerim dolu hep :s