bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ing biliyorumda deniz yolu taşımacığından hiç anlamam :D

Evet, en sonunda tanidik vasıtasıyla gittiğim bir opel tamircisinde öğrendim problemi :) P0335, krank mili sensörü arızası imiş. Kablolari kontrol edicem dedi usta, eger öyle olursa ucuz olur hocam, ancak sensörde problem varsa toplamda 200 TL ye çıkar dedi. Sizce nasıl ?

Evet, en sonunda tanidik vasıtasıyla gittiğim bir opel tamircisinde öğrendim problemi :) P0335, krank mili sensörü arızası imiş. Kablolari kontrol edicem dedi usta, eger öyle olursa ucuz olur hocam, ancak sensörde problem varsa toplamda 200 TL ye çıkar dedi. Sizce nasıl ?
arıza ışıgı yandıgında boşta gaz verince 4500dd civarı limitöre giriyomu araç bende öyle bişi yapıyo sensörü degiştirmedim 4-5 ayda bi elektronik devre temizleyici sprey ile sensörü temizleyip sorunsuz devam ediyorum.

arıza ışıgı yandıgında boşta gaz verince 4500dd civarı limitöre giriyomu araç bende öyle bişi yapıyo sensörü degiştirmedim 4-5 ayda bi elektronik devre temizleyici sprey ile sensörü temizleyip sorunsuz devam ediyorum.

Yok, öyle bir takılma vs yok, sadece garip bir şekilde olur olmaz stop ediyor, bugün 2 ayrı yere bağlattım emin olayım diye, çünkü burda yetkili servis yok, en sonunda bulduk. 2 yerde de gördüm. P0335 arızası. En azından bulduk sorunu ama bakalım inş. kablolardadır problemde hallolur ucuza. Usta söyledi zaten oksitlenme vs yaptıysa ona göre hallederiz diye, gönül ucuzundan yana, ama en kalıcısı hangisi ise o olsun :)

sagol berker abı senı sevıyorum :D
burak abı nasılsın ne var ne yok bızım abıye corsa veya astra lazım varmı guzel temız duzgun arabalar :D

Saol adaş ne olsun dünya telaşı işte ..corsa astra yok ama temiz bir vectra var 2004 comfort kmsi az ..bilgin olsun ..
Günaydın Bursa Hayırlı Cumalar

Merhaba arkadaslar.Bende Bursa osmangazıdenim.Diş hekimiyim. Aslen Istanbul luyum.sızlerle tanısmayı cok ısterım .

Geri