bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak bende daha yeni navigasyon cihazı aldım 190 liraya.7 inç ekran,igo yazılım,bluetooth,fm transmitter,dvd,divx vs. bütün formatlarda film izleyebiliyorsun.İstersen buraya da fotoğraflarını koyarım.Cidden çok paralar vermeye gerek yok.Üzerinde atlas işlemci falan var gayet hızlı çalışıyor kesinlikle öneririm.
kardesım benım konsola gömme oldugu ıcın 5 ekran dokunmatıgı 1 cm konsolun ıcınde kalıyor 4,8 ınc ekran oldumu konsola oturuyor dokunmatıgı oncekı 4,3 ekran dı kucuk kalıyodu bu tam oluyor 4,8 ınc medıa marttan alıcam navıkıng navıgo navıteck bu markalardan sorun yasamassın dedıler tomtom pahalı ona yetısemem:D
o zaman geçmiş olsun demekten başka bişey düşmüyor bize aga:D şemsiyeyi açmamak lazım çok tehlikeli:D sağlık olsun boşver üzme tatlı canını hepsi olur allahın izniyle sana bişey olmasın;)
aynen anfıyı ters koymadık zamanında gene kablo kırıldı ıcınde duruyor öyle :(

Selam Bursa ahalisi :)

Navigasyondan söz açılmış iken, bende düşünüyorum, yeni yeni yollara çıkan biri olarak almak gerekli diye düşünüyorum, siz ne tavsiye edersiniz ?

arkadaşlar bu bursada 4300 yada 5000klık xenonu nerden bulabilirim

gazcilarda opelci hatipoglunun bulundugu caddenin arasindan yukari cik yunur emré ticaret var elektirik malzemesi satiyor ben ordan alisveriş yapiyorum tavsiye ederim
Gece mesaisindeyim sabah buluşuruz mu o mechull navi muhbetini halletmem lazim

kardesım benım konsola gömme oldugu ıcın 5 ekran dokunmatıgı 1 cm konsolun ıcınde kalıyor 4,8 ınc ekran oldumu konsola oturuyor dokunmatıgı oncekı 4,3 ekran dı kucuk kalıyodu bu tam oluyor 4,8 ınc medıa marttan alıcam navıkıng navıgo navıteck bu markalardan sorun yasamassın dedıler tomtom pahalı ona yetısemem:D

aynen anfıyı ters koymadık zamanında gene kablo kırıldı ıcınde duruyor öyle :(
sen müsait zamanda gel hallederiz;)

baktım sizden fayda yok bende botanikte modifiyebursa.com foto çekimleri vardı bende oraya gittim:D:D

Geri