aramıza hoşgeldiniz veli agbi..Merhaba arkadaslar.Bende Bursa osmangazıdenim.Diş hekimiyim. Aslen Istanbul luyum.sızlerle tanısmayı cok ısterım .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aramıza hoşgeldiniz veli agbi..Merhaba arkadaslar.Bende Bursa osmangazıdenim.Diş hekimiyim. Aslen Istanbul luyum.sızlerle tanısmayı cok ısterım .
Merhaba arkadaslar.Bende Bursa osmangazıdenim.Diş hekimiyim. Aslen Istanbul luyum.sızlerle tanısmayı cok ısterım .
Merhaba arkadaslar.Bende Bursa osmangazıdenim.Diş hekimiyim. Aslen Istanbul luyum.sızlerle tanısmayı cok ısterım .
o zaman geçmiş olsun demekten başka bişey düşmüyor bize aga şemsiyeyi açmamak lazım çok tehlikeli sağlık olsun boşver üzme tatlı canını hepsi olur allahın izniyle sana bişey olmasınGunaydin murat sabah mutlu haber aldim navi 200tl masraf var yaptirmadim yenisini alcam Ucuz yollusundan biraz daha buyuk ekranli aliyim diyorum nasil olsa şemsıye hesabi oldu
Burak bende daha yeni navigasyon cihazı aldım 190 liraya.7 inç ekran,igo yazılım,bluetooth,fm transmitter,dvd,divx vs. bütün formatlarda film izleyebiliyorsun.İstersen buraya da fotoğraflarını koyarım.Cidden çok paralar vermeye gerek yok.Üzerinde atlas işlemci falan var gayet hızlı çalışıyor kesinlikle öneririm.