bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen en mantıklısı ben boyattım yenısı bıle astralı boyalı satmazlar cıkmada bulsan pahalı :)
aynen abuksubuk fiyatlar çekiyorlar çıkmada. aynalar kuşaklar ve kapı kollarına astarlı 150 dediler boyaya ama sorun 3 gün felan sürer diyo astarı kuruması vs. garaja çekip bağlıyıcaz arabayı artık :D

aynen abuksubuk fiyatlar çekiyorlar çıkmada. aynalar kuşaklar ve kapı kollarına astarlı 150 dediler boyaya ama sorun 3 gün felan sürer diyo astarı kuruması vs. garaja çekip bağlıyıcaz arabayı artık :D
3 gün? gel ben sana aynı fiyata 1 günde yaptırayım :)

valla görüşelim bursa'da değilim okul açılsın gelicem fikir alırım bana adamın söylediği astar atcaz bi gece durcak sonra 2 kat boya atcaz takılması felan 3 gün 3 dedi :D
astarın kuruması 2-3 saat... 2 kat boya zaten arka arkaya atılıyo yarım saatlik iş:D hadi sökmesi takması falan filan de 1 günlük iş:D millet 3 günde komple araba boyuyo:)

astarın kuruması 2-3 saat... 2 kat boya zaten arka arkaya atılıyo yarım saatlik iş:D hadi sökmesi takması falan filan de 1 günlük iş:D millet 3 günde komple araba boyuyo:)

dükkan nerde ona göre geleyim :D

ben kendi aracımın 4 kapısını yarım günde söküp takabiliyorum oda yarım günlük iş 1.5 günde araba temiz:D:D

hayırlı sabahlar bursa maaşı aldım nasıl bıttı yarım satte anlamadım ya :D

Selam Beyler,

Gülşah gelmiş Bursaya, benim bu akşam misafirim var ben gelemem ama musait olan arkadaşların ilgisine bilgisine.Spontane bir buluşma yapılıp çay,kahve muhabbet olabilir.

hayırlı sabahlar bursa maaşı aldım nasıl bıttı yarım satte anlamadım ya :D

Hey maşallah :D Aslında bende aldığım günün ertesinde sabahtan hiç bir şey yapmadan 500 tl verdim oldu da bitti :))))

Bu arada bir şey soracağım size arkadaşlar. Yüksek bi araç sanırım bu hyundai H 100 den geçerken fazla yakınlaşmış biraz çökertmiş içeriye doğru 1 cm civarı. Bunu lokal boya yaptıracağız, macun ya da astar mı atılacak ne gibi bir işlem yaptırmak lazım ? Çünkü bazıları öyle abuk subuk işler yapıyor.. Bir ustaya götürdüm, astar mı yoksa macun mu dedi tam hatırlamıyorum da :) zararı olur mu diye merak ettim..

Geri